Home / Ειδήσεις / Αδιέξοδο τη νύχτα μετά από 15 ώρες διαπραγματεύσεων

Αδιέξοδο τη νύχτα μετά από 15 ώρες διαπραγματεύσεων

Τρέχουν να προλάβουν το Eurogroup

Αθήνα

Με την καταγραφή της απόστασης που παραμένει στα κόκκινα δάνεια και στο ασφαλιστικό ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 03.00 ξημερώματα της Πέμπτης η μαραθώνια συνάντηση της κυβέρνησης με το κουαρτέτο που είχε αρχίσει 15 ώρες νωρίτερα, στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης.

Στις 03.00 τα ξημερώματα κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών έκανε λόγο για «ένα διάλειμμα ωρών» και επανεκκίνηση διαπραγματεύσεων 10.00 το πρωί της Πέμπτης.

Αναφέρθηκε σε σύγκλιση «αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο» κατά τη διάρκεια του βραδινού γύρου επισκόπησης των βασικών εκκρεμοτήτων. Ερωτηθείς αν περιμένει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο στο νέο γύρο συζητήσεων ανέφερε «θα δούμε»…

Νωρίτερα είχε καταγραφεί απόσταση τόσο στα κόκκινα δάνεια όσο και στο Ασφαλιστικό για όλα τα βασικά «αγκάθια» που παρέμεναν.

Ο κ. Τσακαλώτος και το κουαρτέτο αναχωρούν το απόγευμα της Πέμπτης για το Αμστερνταμ όπου την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιείται το άτυπο Eurogroup της ολλανδικής προεδρίας παρουσία και της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Αργύρης Παπαστάθης

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis