Home / Ειδήσεις / Αγωνία για τον Θύμιο: Ακαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του – Με πέτρες και βεγγαλικά το άγριο bullying από 11 άτομα

Αγωνία για τον Θύμιο: Ακαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του – Με πέτρες και βεγγαλικά το άγριο bullying από 11 άτομα

Ακαρπες παραμένουν οι προσπάθειες εντοπισμού του 39χρονου Θύμιου που υπέστη εκφοβισμό από νεαρά άτομα, μέχρι και χθες, Κυριακή, αφού ούτε η Αστυνομία και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας που πήγαν στην περιοχή, αλλά ούτε και οι εθελοντές κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να εντοπίσουν, είτε τον ίδιο είτε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν.

Σε ότι αφορά στους ανθρώπους που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του, παρενοχλώντας τον και ρίχνοντάς του βεγγαλικά ευθείας βολής, η Αστυνομία ταυτοποίησε 11 άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό και το περασμένο Σάββατο προχώρησε στην προσαγωγή δυο εξ’ αυτών, οι οποίοι κατέθεσαν τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και ακολούθως αποχώρησαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο 39χρονος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου μετά την προβολή του βίντεο-ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν.Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο βίντεο διακρίνονται τα άτομα, αλλά και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο φαίνονται οι  νεαροί με αυτοκίνητα και μηχανές να περνούν από το σπίτι του 39χρονου και να ρίχνουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω.  Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.Από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή παραμένει αγνοούμενος. Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φορά χειρουργική μάσκα για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008.Γείτονες του Θύμιου δήλωναν προ ημερών πως: «Είχε μαζευτεί συμμορία έξω από το σπίτι του με μηχανάκια κι αυτοκίνητα, το είχαν κάνει κι άλλες φορές, όμως αυτή την φορά ήταν πιο οργανωμένοι. Κρατούσαν πέτρες και ξύλα, τα οποία τα πετούσαν σε πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Τον βρίζουν, το κοροϊδεύουν του κάνουν πολλά, όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, μέχρι την στιγμή που βγήκε να τους διώξει. Ο Θύμιος περπατούσε με μπαστούνι έτσι κι αλλιώς. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να τον καταγράφουν σε βίντεο κι έτσι ανέφεραν πως τους επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο. Ήταν στημένο και μαφιόζικο το όλο σκηνικό, ανέφεραν πως το μπαστούνι ήταν αλυσοπρίονο. Ντροπή για όλους και για όλα. Οι νομικές μας υπηρεσίες έχουν αναλάβει τα πάντα».

Πηγή

About realgr