Home / Ειδήσεις / Έχασε την ψυχραιμία της η Ουρανία Μιχαλολιάκου – Έριξε νερά σε δημοσιογράφους

Έχασε την ψυχραιμία της η Ουρανία Μιχαλολιάκου – Έριξε νερά σε δημοσιογράφους

Έχασε την ψυχραιμία της η Ουρανία Μιχαλολιάκου με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν κάτω από το σπίτι της εν αναμονή της απόδοσης των ποινών μετά την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το MEGA βρέθηκε στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη του Ουρανία.

Κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου.

Όμως, ξαφνικά ήρθε νερό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.

Το MEGA στα σπίτια των Μιχαλολιάκου -Κασιδιάρη

Κατά τ’ άλλα, ήσυχα κύλησε η μέρα στο σπίτι τόσο του ηγέτη της Χρυσής Αυγής όσο και του Ηλία Κασιδιάρη εν αναμονή της απόδοσης των ποινών.

Το «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο σπίτι του στο Ντάφι μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Βέβαια δεν μένει όλο το 24ωρο σπίτι του, επιλέγει να κάνει κάποιες βόλτες.

Σε αντιδιαστολή με ό,τι συμβαίνει στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο Ντράφι δεν υπάρχει αστυνομία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επιφυλακή κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε όταν δοθεί η σχετική εντολή, να συλλάβει τον Ηλία Κασιδιάρη.

Πηγή

About ingr