Home / Αθλητισμός / «Έσβησε» στα 35 του, ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

«Έσβησε» στα 35 του, ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

Θλίψη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η είδηση του θανάτου του αδελφού του Βαγγέλη Μόρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί του Σαββάτου. Ο Δημήτρης Μόρας, έπασχε από λευχαιμία και πριν από έναν χρόνο υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών με δωρητή τον αδερφό του. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική της Λάρισας σε ηλικία 35 ετών.

Ο αδερφός του διεθνή αμυντικού, νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στην Αυστραλία και έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, όμως το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά με αποτέλεσμα να «σβήσει» το βράδυ της Παρασκευής.

Τον περασμένο Φλεβάρη, ο ποδοσφαιριστής βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως κοινωνικό πρότυπο και σύμβολο ζωής για την κίνησή του στην προσπάθεια να σώσει τη ζωή του αδερφού του.

Ο Έλληνας αμυντικός, αποχώρησε την Παρασκευή από την προετοιμασία της Βερόνα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Λάρισα και να βρεθεί δίπλα στο αδερφό του και την οικογένειά του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης «χάθηκε».

Τα συλλυπητήριά του έστειλε και ο σύλλογος της Ελλάς Βερόνα σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της:

«Ο πρόεδρος, Μαουρίσιο Σέτι, ο σύλλογος, ο προπονητής Ανδρέα Μαντορλίνι, το τεχνικό τιμ εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη, Δημήτρη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1500013405#ref=latestarticles

About basilis progressive