Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Ένιωσα αβοήθητος» ομολογεί ο Ανρί

«Ένιωσα αβοήθητος» ομολογεί ο Ανρί

Ο Τιερί Ανρί αρθρογραφεί στην αγγλική εφημερίδα Sun και περιγράφει συναισθήματα, σκέψεις και όλα όσα πέρασαν από το μυαλό του το βράδυ των επιθέσεων.

«Ήμουν στο Ντουμπάι το βράδυ της Παρασκευής όταν άρχισαν οι επιθέσεις στην πόλη μου και η αλήθεια είναι πως ποτέ άλλοτε δεν ένιωσα τόσο αβοήθητος», γράφει ο Τιερί Ανρί στην αρθρογραφία του στην εφημερίδα Sun στην οποία περιγράφει πως ένιωσε όταν έμαθε για τις επιθέσεις στο Παρίσι και το φόβο του για τις ζωές των δικών του ανθρώπων.

«Οι γονείς μου ζουν σε ένα προάστιο του Παρισίου, ο αδερφός μου δουλεύει σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό και ένας φίλος μου δίπλα από το εστιατόριο στο οποίο έκαναν επίθεση. Φυσικά και ένιωσα τεράστια ανακούφιση όταν έμαθα ότι όλοι οι δικοί μου ήταν ασφαλείς αλλά αυτό δεν μετρίασε την λύπη μου όσοι και να προσπάθησα», ανέφερε και κατέληξε:

«Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τις τραγικές αυτές στιγμές και πάντα θα θυμόμαστε όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους και όλους όσοι άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους για να προσφέρουν καταφύγιο στους συμπολίτες τους. Απόψε πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα: Δεν φοβόμαστε. Απόψε θα ακούσουν τις προσευχές μας για δύναμη και ασφάλεια και θα δείξουμε σε όλο το κόσμο πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».

πηγή sport fm

About m bonsu