Home / Ειδήσεις / Ένας νεκρός και μία αγνοούμενη από τις πλημμύρες στην Αττική

Ένας νεκρός και μία αγνοούμενη από τις πλημμύρες στην Αττική

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που αγνοείται στο Καματερό ενώ όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία νεκρός είναι ο 40χρονος που μεταφέρθηκε μαζί με τη μητέρα του σε νοσοκομείο από το Μενίδι.

Συγκεκριμένα στις 2.15 το μεσημέρι ΙΧ αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής Κοζάνης στο Μενίδι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν ο 40χρονος οδηγός και η 70χρονη μητέρα του. Πολίτες κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν αλλά ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με το ΕΚΑΒ άφησε την τελευταία του πνοή καθοδόν για το νοσοκομείο Αγία Όλγα. Η 70χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Λίγο αργότερα ο σύζυγος της γυναίκας που αγνοείται στο Καματερό κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά την γυναίκα του . Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητο της γυναίκας το οποίο είχε παρασυρθεί από το ρέμα Πικροδάφνης . Η γυναίκα όμως δεν έχει βρεθεί πουθενά και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της.

 

 

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/92637/Enas-nekros-kai-mia-agnooumeni-apo-tis-plimmures-stin-Attiki-

About basilis progressive