Home / Ειδήσεις / Άρης : Στη μάχη του Europa League με το βλέμμα στη Ριέκα

Άρης : Στη μάχη του Europa League με το βλέμμα στη Ριέκα

Ο Άρης μπαίνει στη «μάχη» του Europa League με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα στις 21:00 την άσημη, Κόλος Κοβαλίβκα σε ένα νοκ-άουτ ματς με στόχο την νίκη και την πρόκριση.

Έναν χρόνο μετά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, άπαντες στους κίτρινους θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω φέτος και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην φάση των ομίλων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίκαελ Ένινγκ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, όμως δεν έχει… αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γερμανός τεχνικός θα επιλέξει σχήμα 4-3-3 με τους Ματίγια, Τζέγκο και Σάσα στην μεσαία γραμμή, τους Γκάμα, Φετφατζίδη και Λόπεθ στην επίθεση και τους Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ροζ και Σάκιτς στην άμυνα.

Η αποστολή της Κόλος Κοβαλίβκα: Βόλινετς, Κούτσερουκ, Κουτσερένκο, Χάβρις, Ζοζούλια, Πετρόφ, Νόβακ, Γέμετς, Μαξιμένκο, Τσορνομόρετς, Ζαντόγια, Μπογκντάνοφ, Μίλκο, Κοστίσιν, Σμίρνι, Ιλίιν, Ορικχόβσκι, Κραβτσένκο, Αντιούχ, Μορόζκο, Λισένκο, Σελέζνιοφ, Ισαγένκο

Πηγή

About ingr