Home / Διεθνή / Το μόνο ευχάριστο νέο: Λιγότεροι του αναμενομένου οι νέκροι στη τραγωδία του Μεντεγίν

Το μόνο ευχάριστο νέο: Λιγότεροι του αναμενομένου οι νέκροι στη τραγωδία του Μεντεγίν

Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο! Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας διάσωσης, οι νεκροί της τραγωδίας στο Μεντεγίν είναι, τελικά, 71, καθώς 4 δεν επιβιβάστηκαν στο… τσακ στο μοιραίο αεροπλάνο!

Στο κλείσιμο μιας από τις πιο «μαύρες» μέρες στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έρχονται τα πρώτα -και μοναδικά- καλά νέα από το Μεντεγίν.

Όπως δήλωσε λίγο πριν τις 23:00 ώρα Ελλάδας ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης, τα θύματα της ανείπωτης αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία είναι, τελικά, 71 -και όχι 75- καθώς οι επιβαίνοντες στο μοιραίο αεροσκάφος ήταν, συνολικά, 77 -και όχι 81!

Και αυτό, διότι, όπως είπε ο Κάρλος Ιβάν Μαρκές, τέσσερις άνθρωποι, παρότι ήταν στη λίστα επιβίβασης, δεν επιβιβάστηκαν, για διαφορετικούς λόγους, ποτέ στο αεροπλάνο, την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή!

Πρόκειται για τους: Λουτσιάνο Μπουλιγκόν, δήμαρχος της πόλης Σαπέκο, όπου εδρεύει η Σαπεκοένσε. Πλίνιο Νες Φίλιο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Γκέλσον Μερίζιο, πρόεδρος της νομοθετικής συνέλευσης της Σάντα Καταρίνα (η ευρύτερη περιοχή στην οποία ανήκει η Σαπέκο). Και Ιβάν Ανολέτο, δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Super Conda.

Ο Μάρκες σημείωσε, δε, πως έχουν ανασυρθεί και οι 71 σωροί…

About Andreas Chondros