Home / Διάφορα / Τομ Χανκς για τη νίκη Τραμπ: «Το Σύνταγμα μπορεί να μας προστατέψει»

Τομ Χανκς για τη νίκη Τραμπ: «Το Σύνταγμα μπορεί να μας προστατέψει»

Συγκλονισμένες είναι οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τομ Χανκς, ύστερα από τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας κατά την απονομή των βραβείων του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) ο ηθοποιός και υποστηρικτής του δημοκρατικού κόμματος, ο οποίος είναι μία από τις 21 προσωπικότητες που ο Μπαράκ Ομπάμα απένειμε το Μετάλλιο της Ελευθερίας είπε:
«Η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει την χειρότερη εποχή, έχουμε όμως ένα θαυμάσιο Σύνταγμα που μπορεί να μας προστατέψει».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «La Repubblica», περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο Χόλιγουντ, o Χανκς είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τον ηρωισμό του κοινού ανθρώπου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα για την πολιτική, για τη νέα του ταινία «Sully», αλλά και για τη σχέση του με τον σκηνοθέτη Κλιντ Ίσγουντ.

Όπως είπε παρότι με τον σκηνοθέτη έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους καθώς δεν συζητάνε πολιτικά θέματα.

Αναφερόμενος στην ταινία «Sully», που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Chesley «Sully» Sullenberger, ο οποίος στις 15 Ιανουαρίου του 2009 έσωσε τις ζωές των 155 επιβατών με προσθαλάσσωση έκτακτης ανάγκης στον ποταμό Hudson, αλλά στη συνέχεια ερευνήθηκε από τις ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ήθελαν να διαπιστώσουν εάν αυτό που έκανε ήταν υπερβολικό, ο ηθοποιός είπε ότι πρόκειται για μια ταινία που ασχολείται με ένα θέμα ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε συμβεί την 11η Σεπτεμβρίου.

Υπήρχε ένας πιλότος που με αυτοθυσία έσωσε το αεροπλάνο, τους επιβάτες και απέφυγε μία τεράστια τραγωδία.

Πηγή: iefimerida.gr

About Andreas Chondros