Home / Ειδήσεις / Τι είδαμε στο Survivor: Τα νεύρα και οι βρισιές των «Διάσημων» στον Σπαλιάρα, το ψέμα της Ελισάβετ, η προδοσία της Παπαδοπούλου και τα κλάματα του Τσάνγκ!

Τι είδαμε στο Survivor: Τα νεύρα και οι βρισιές των «Διάσημων» στον Σπαλιάρα, το ψέμα της Ελισάβετ, η προδοσία της Παπαδοπούλου και τα κλάματα του Τσάνγκ!

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Όπως ξέρετε οι ομάδες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο της επικοινωνίας και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.

Πάμε όμως να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

Θα ξεκινήσουμε με όσα συνέβησαν στην ομάδα των «Μαχητών»…Ο Κωνσαντίνος Βασάλος δεν κρατιέται πλέον.

Μίλησε στην Ελισάβετ πολύ άσχημα, και ουσιαστικά την κατηγόρησε ότι είναι τεμπέλα, ότι δεν κάνει τίποτα δύο μήνες στο survivor. Δείτε το ύφος και την απάντηση της Ελισάβετ:Στη συνέχεια να πούμε και κάτι συγκινητικό…

Όλοι τον έχουν τον Κινέζο, για ένα παιδί σκληρό που κάνει πολιτική και στρατηγική. Έχει κερδίσει με το σπαθί του χιλιάδες αρνητικά σχόλια, στα social media, για τη γενικότερη στάση του.

Χθες όμως, έδειξε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα, του πιο ευαίσθητη, και πιο ανθρώπινη. Την ώρα που μίλαγε για την οικογένεια του, έβαλε τα κλάματα, κατέρρευσε και έφυγε από το πλάνο της τηλεόρασης. Τι ακριβώς είπε και συγκινήθηκε; Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Τι συνέβη όμως και στην αντίπερα όχθη των «Διάσημων»;

Όλοι εναντίον ενός. Αυτό το κλίμα επικρατεί μεταξύ των «Διάσημων» και της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Έχουν απομονώσει την κοπέλα και προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να τη βγάλουν τρελή,(όχι ότι η Παπαδοπούλου δεν είναι τρελή), αλλά όταν συντονισμένα μία ομάδα ανθρώπων αντί να προσπαθήσει να σε βοηθήσει προσπαθεί να σε εκθέσει,η έμφυτη «τρέλα» που έχεις σε οδηγεί στο να βγεις εκτός ορίων.

Οι διάλογοι που θα παρακολουθήσετε είναι διάλογοι του παραλόγου. Πραγματικά δεν βγάζουν νόημα και η μοναδική είδηση είναι αυτό που είπε ο «κολλητός» του Σπαλιάρα, ο Χρανιώτης ότι ο Σπαλ, κατουρούσε δίπλα από εκεί που κοιμόντουσταν οι υπόλοιποι. Γιατί αυτό δεν το ακούσαμε όσο διάστημα ήταν ο Σπαλιάρας στην ομάδα; Άραγε; Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Πάμε τώρα σε ένα κορίτσι που μας εκπλήσσει μία θετικά μια αρνητικά! Ενώ φαίνεται ένα εξαιρετικά συμπαθητικό παιδί, το γεγονός ότι πέρα από κάθε ηθική, είπε ένα τόσο χοντρό ψέμα στο συμβούλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την κάνει αντιπαθητική σε όλο τον κόσμο.

Λίγο πριν το παιχνίδι σήμερα για το έπαθλο επικοινωνίας, παραδέχτηκε μπροστά και στις δυο ομάδες, η Ελισάβετ το ψέμα της χωρίς όμως να ζητήσει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που τον αφορούσε το θέμα. Δείτε τι είπε παρακάτω:

Άλλο ένα κορίτσι που είναι όλο εκπλήξεις! Απόψε όμως μας άφησε όλους κάγκελο. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο survivor, παίκτης να χάσει τη μπάλα του και να μην βουτάει για να τη βρει. Δείτε τι ακριβώς έκανε και πως αντέδρασε. Δείτε το απόσπασμα:

Δεν έχει σταματήσει η ένταση μεταξύ Σπαλιάρα και των πρώην συμπαικτών του. Σήμερα αντάλλαξε στο παιχνίδι κουβέντες σε έντονο βαθμό με τον ήρεμο Κοκκινάκη, ο οποίος ξαφνικά έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να τη λέει στο Σπαλ επειδή εμψύχωνε τους συμπαίκτες κοντά στην εξέδρα των «Διάσημων». Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο και τι είπανε:

Το πολύτιμο έπαθλο της επικοινωνίας όχι μόνο  το κέρδισαν οι «Μαχητές»,αλλά και με σκορ 10-4.Το φοβερό είναι ότι την τελική νίκη την έδωσε η Ελισάβετ, απέναντι στην Ευριδίκη. Δείτε τους πανηγυρισμούς με επίκεντρο βεβαίως…ποιον; Τον Σπαλιάρα!

Δεν υπάρχει ψυχραιμία πλέον, κι όλη η ένταση που υπήρχε με τον Σπαλιάρα και τους πρώην συμπαίκτες του, βγαίνει τώρα στην επιφάνεια. Ο Σπαλιάρας σε κάθε του κίνηση φαίνεται πως εκνευρίζει του «Διάσημους» με αποτέλεσμα ο Μπο να τον αποκαλέσει βλάκα σε συζήτηση που είχε με τον Κοκκινάκη και τον Αγγελόπουλο! Και τώρα δώστε βάση, ο Αγγελόπουλος δεν πήρε το μέρος του Σπαλιάρα. Φυσικά αλλά τα μάσαγε και έκανε το παγώνει. Δείτε το στιγμιότυπο:

Είτε συμπαθείς είτε αντιπαθείς σαν άνθρωπος μπροστά στην ιερή στιγμή που συγκινείτε για την οικογένεια του, όλοι οφείλουμε να είμαστε μαζί του. Έτσι και σήμερα με τον Τσάνγκ όλοι σταθήκαμε δίπλα του, την ώρα που ο ίδιας έβαζε τα κλάματα μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης που έβλεπε τη μαμά του τον μπαμπά του και την αδερφή του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ήταν σίγουρα η ατάκα της βραδιάς γιατί πλέον η Παπαδοπούλου, η γνωστή τραγουδίστρια, δεν κρύβεται και μάλλον χορεύει τους «Διάσημους» στο ταψί.

Όχι μόνο τους τα χώνει ευθέως, όχι μόνο έχει ξεφτιλίσει το παρεάκι και την κλίκα Χανταμπάκη-Χούτου – Ευρυδίκης και Λάουρας, αλλά τώρα περνάει σε δηλώσεις που κάποιοι θα μπορούσαν να τις χαρακτηρίσουν έως και προδοτικές!

Απ’ τη στιγμή όμως που μιλάμε για ένα παιχνίδι και από τη στιγμή που η Ειρήνη δήλωσε ευθέως ότι δεν σας γουστάρω δεν με γουστάρετε στείλτε με στους άλλους, στους «Μαχητές» δηλαδή, από τη στιγμή που σε μια τέτοια εξήγηση ντόμπρα, την κράτησαν στην ομάδα τους, ξεκίνησε ο πόλεμος.

Η Παπαδοπούλου λοιπόν, στη κάμερα μπροστά είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν έπαιξε στο παιχνίδι του επάθλου επικοινωνίας εξεπίτηδες με σκοπό να κερδίσουν οι «Μαχητές». Δείτε τη σοκαριστική δήλωσή της:

Πάμε και λίγο για το τέλος στο παιχνίδι των ερωτήσεων…

Το κορίτσι είναι και δημοσιογράφος και κάνει και αθλητικό ρεπορτάζ! Ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν ξέρουν ότι στην Αργεντινή μιλάνε φυσικά Ισπανικά. Η Ευρυδίκη πίστευε ότι στην Αργεντινή μιλάνε μια γλώσσα που μοιάζει με πορτογαλικά. Το φοβερό είναι ότι στην ερώτηση «Σε πόσες χώρες της νοτίου Αμερικής μιλάνε πορτογαλικά», έδωσε την απάντηση 7! Για όσους δεν γνωρίζουν, στη μοναδική χώρα που μιλάνε πορτογαλικά είναι η Βραζιλία. Δείτε το απίστευτο βίντεο παρακάτω:

About Andreas Chondros