Home / Ειδήσεις / Παγκόσμιο ρεκόρ από ελληνική ομάδα στο F1 In Schools

Παγκόσμιο ρεκόρ από ελληνική ομάδα στο F1 In Schools

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των ελληνικών ομάδων στην πρώτη ημέρα δράσης των Παγκόσμιων Τελικών του F1 In Schools που λαμβάνουν χώρα στο Ώστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Συγκεκριμένα, είχαμε διπλή παρουσία στο Top4 των Time Trials, των αυτόματων δηλαδή εκκινήσεων! Κάθε ομάδα έκανε τέσσερις προσπάθειες, δύο με κάθε ένα από τα πανομοιότυπα αμαξίδιά της. Εκεί η INFINITE RACING σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση, ενώ η Aeolus Racing την τέταρτη!

To μπλε αμαξίδιο είναι αυτό που χάρισε το ρεκόρ στην Infinite Racing

To μπλε αμαξίδιο είναι αυτό που χάρισε το ρεκόρ στην Infinite Racing

Την ίδια ώρα, η Κυπριακή ομάδα BLAZE κατακτούσε την 24 θέση ανάμεσα σε 39 ομάδες από 23 χώρες.

Πρέπει να σημειωθεί πως η τρίτη προσπάθεια της INFINITE, στο 0.942, της χάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ! Εύλογα τα παιδιά το γιόρτασαν και μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί τις αντιδράσεις τους.

Δυστυχώς η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, καθώς λίγο αργότερα, η Infinitude κατέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη, στο 0.916.

Οι τελικοί του F1 In Schools συνεχίζονται σήμερα με τις συνεντεύξεις των ομάδων στα pit αλλά και τις μάχες εντός πίστας, αυτή τη φορά όχι με αυτόματες εκκινήσεις αλλά συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου παράγοντα αφού οι αντιδράσεις των παιδιών θα καθορίζουν και το χρόνο.

Θα τα δείτε και σήμερα όλα live μέσω του Νο1 αυτοκινητικού site.

πηγή : newsauto.gr

About Kostas Athanasoulis