Home / Γενικές ειδήσεις / Ομπάμα με σουβλάκι και μπασκετάκι

Ομπάμα με σουβλάκι και μπασκετάκι

Το παιδικό όνειρο του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για μια επίσκεψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης έγινε πραγματικότητα, παρόλο που οι σύμβουλοί του φέρονταν να ήταν ενάντια σε αυτή την επίσκεψη.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμά του Έθνους της Κυριακής ο Πρόεδρος Ομπάμα ήθελε να σπάσει το αυστηρό πρωτόκολλο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Είχε ακούσει τόσα πολλά για το… ελληνικό σουβλάκι που εξέφρασε την επιθυμία να το δοκιμάσει αμέσως μετά την επίσκεψη στην Ακρόπολη.

«Ήθελε να περιηγηθεί στα Αναφιώτικα και να κάνει βόλτα στις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη. Γνωρίζει ότι στο Μοναστηράκι θα μπορούσε να γευτεί καλό σουβλάκι. Όμως, υπεύθυνοι ασφαλείας της συνοδείας του ήταν αρνητικοί όπως αναμενόταν. Μια πιθανή βόλτα του Αμερικανού Προέδρου στο Μοναστηράκι θα προκαλούσε τεράστιο πονοκέφαλο σε ελληνικές και αμερικανικές αρχές», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Μία ακόμα “κομμένη” από τις μυστικές υπηρεσίες επιθυμία, ήταν να παίξει μπάσκετ με το φίλο του Αλέξη Γιαννούλια. Μάλιστα, στο παιχνίδι “τρεις εναντίον τριών” θα συμμετείχε και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, στενός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Αλέξη Γιαννούλια.

Ο Ομπάμα, ως γνωστόν, είναι φανατικός του μπάσκετ και είχε ακούσει από τον Ελληνοαμερικανό φίλο του για το υψηλό επίπεδο της Ελλάδας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ αγάπησε τη χώρα μας και εκμυστηρεύτηκε στους δικούς του ανθρώπους ότι θα την επισκεφθεί ξανά. Μόνο που την επόμενη φορά θα έχει μαζί του και τη σύζυγό του, Μισέλ, καθώς και τις δύο του κόρες του.

About admin