Home / Γενικές ειδήσεις / Οι αστέρες του σινεμά που πέθαναν κατά την παραγωγή της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν

Οι αστέρες του σινεμά που πέθαναν κατά την παραγωγή της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν

Δεν είναι λίγοι οι θάνατοι των διασημοτήτων απο μη φυσικά αίτια για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Όταν όμως αφήνουν την τελευταία τους πνοή πριν κυκλοφορήσει η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν, τότε τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τότε είναι που μένουν χαραγμένοι στη μνήμη του κοινού που τους ακολουθούσε και τους λάτρευε. Μερικοί ήταν ήση πολύ δημοφιλείς ενώ άλλοι το κατάφεραν δυστυχώς με τον θάνατο τους. Αυτές είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τέτοιων ανθρώπων :

 

Andy Whitfield
Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για andy whitfield
Γνωστός έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη γνωστή σειρά Spartacus – War of the Damned πέθανε το 2011 απο καρκίνο σε ηλικία 39 ετών. Τον ρόλο του ανέλαβε στη συνέχεια για δύο σεζόν ο Liam Mclntyre.

 

Chris Farley
A close-up of Farley smiling at the cameraΑποτέλεσμα εικόνας για shrek
Ο κωμικός ηθοποιός του Saturday Night Live βρέθηκε νεκρός το 1997 απο υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαϊνης. Στα 33 του ήταν η φωνή του ”Shrek” τον οποίο αντικατέστησε στη συνέχεια ο φίλος του Mike Myers.

 

David Carradine
Αποτέλεσμα εικόνας για david carradine
Ο αστέρας του Kill Bill βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο του στα 72 του χρόνια το 2009 μετά απο αυτοκτονία. Εκείνη την περίοδο έκανε γυρίσματα στην Ταϊλάνδη για την ταινία Stretch.

 

Bruce Lee
Σχετική εικόνα
Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών πέθανε το 1973 απο εγκεφαλικό οίδημα ενώ έκανε τα γυρίσματα του Game of Death. Ήταν μόλις 32 χρόνων μετά απο πολλές πετυχημένες ταινίες ενώ η ταινία προβλήθηκε ατελείωτη μέχρι το 1978 που επανακυκλοφόρησε πιο ολοκληρωμένη.

 

Brandon Lee
Αποτέλεσμα εικόνας για brandon leeΑποτέλεσμα εικόνας για the crow
O 28χρονος τότε ηθοποιός σκοτώθηκε απο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας The Crow όταν σε μια σκηνή πυροβολήθηκε απο πολύ κοντινή απόσταση στην κοιλιά και αν και οι σφαίρες δεν ήταν αληθινές το μοιραίο δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.

 

Marilyn Monroe
Αποτέλεσμα εικόνας για Marilyn Monroe
Απο αυτή τη λίστα δεν λείπει ούτε η Μέριλιν Μονρό καθώς βρέθηκε νεκρή το 1962 απο υπερβολική δόση ηρεμιστικών ενώ ήταν στα γυρίσματα της κωμωδίας Something’s Got to Give. Οι θεωρίες για το αν ο θάνατος της ήταν αυτοκτονία ή όχι συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

 

Paul Walker
Αποτέλεσμα εικόνας για paul walker
Ο εκ των πρωταγωνιστών της γνωστή σειράς ταινιών Fast and Furious πέθανε το 2013 σε τροχαίο δυστύχημα όταν η Porsce στην οποία επέβαινε με τον φίλο του Roger Rodas χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο σκοτώνοντας τους και τους δυο ακαριαία. Tο Fast and Furious 7 αναβλήθηκε και κυκλοφόρησε δυο χρόνια αργότερα.

 

Heath Ledger
Οι αστέρες του σινεμά που πέθαναν κατά την παραγωγή της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν

Ο πρώτος ηθοποιός που πήρε όσκαρ μετά το θάνατο του. Ο γνωστός σε όλους μας Τζόκερ πέθανε απο υπερβολική δόση υπνωτικών και ηρεμιστικών χαπιών σε ηλικία 28 ετών ενώ είχε τελειώσει τα γυρίσματα του ”Σκοτεινού Ιππότη” και έκανε γυρίσματα για την ταινία The imaginarium of Dr.Parnassus.

Επιμέλεια Κειμένου : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

 

 

 

 

About Kostas Athanasoulis