Home / Διεθνή / Μουρ, Κίντμαν, Θέρμαν: Αρετουσάριστες και αμακιγιάριστες στο ημερολόγιο της Pirelli

Μουρ, Κίντμαν, Θέρμαν: Αρετουσάριστες και αμακιγιάριστες στο ημερολόγιο της Pirelli

Θα καλωσορίσει το 2017 με έναν τρόπο διαφορετικό από ότι παλιά. Ο λόγος για το ημερολόγιο της Pirelli, το οποίο στην 44η έκδοση του για το 2017, αποφάσισε να στείλει μήνυμα κατά των ψευδών προτύπων ομορφιάς.

Και πώς θα το καταφέρει; Στις σελίδες του ημερολογίου φωτογραφίζονται λαμπερές και ώριμες γυναίκες και συγκεκριμένα μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς την παραμικρή επεξεργασία στις φωτογραφίες τους.

Ο λόγος για τις Τζούλιαν Μουρ, Νικολ Κίντμαν, Ούμα Θέρμαν, Ελεν Μίρεν, Καρέ Οτις, Πενέλοπε Κρουζ, Κέιτ Ουίνσλετ.

pirelli-calendar-2017-7.jpg

Μάλιστα, είναι η δεύτερη χρονιά που το πάλαι ποτέ ημερολόγιο «απόλυτη αντρική φαντασίωση» αποφασίζει να εξυμνήσει την γυναικεία φυσική ομορφιά, μιας και στο αντίστοιχο ημερολόγιο του 2016, αντικατέστησε τα καυτά κορίτσια με αληθινές γυναίκες με ατέλειες.

pirelli.png

«Δεν φόρεσα καθόλου μακιγιάζ, είχα ακατάστατα μαλλιά και πρησμένα μάτια γιατί μόλις είχα ξυπνήσει. Αλλά ο φωτογράφος είπε “όχι, όχι όχι, είσαι τέλεια”», είπε μιλώντας για τη φωτογράφηση, η Μουρ. Και συνέχισε: «Ο Lindbergh έδωσε έμφαση στον ψυχισμό μας, και εκεί δεν υπάρχει κανείς που να μην είναι όμορφος. Είναι τόσο τρυφερός, που απλά δεν μπορούσα να του πω όχι».

pirelli-3-1024x770.jpg

Εξίσου εντυπωσιακή και η 50άρα Ρόμπιν Ράιτ, η οποία ποζάρει φορώντας ένα μαύρο γιλέκο και ένα σορτσάκι. «Είναι δύσκολο να στέκεσαι μπροστά από μια κάμερα, με άλλα άτομα να σε παρακολουθούν. Δεν μου αρέσει να εκθέτω τον εαυτό μου και να νιώθω ευάλωτη, δώσε μου έναν χαρακτήρα να τον υποδύομαι κάθε μέρα», είπε η ηθοποιός του House Of Cards.

pirelli2.png

Στη φωτογράφηση συμμετέχει και η 49χρονη Νικόλ Κίντμαν, η οποία φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και έχει τα μαλλιά της πιασμένα, κοιτάζοντας την κάμερα. «Η γυναικεία δύναμη είναι το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου, να είναι σε θέση να μπεις σε ένα δωμάτιο και να είσαι ο εαυτός σου» είπε και πρόσθεσε: «Όταν μου είπαν για τις διαφορετικές γυναίκες που θα συμμετείχαν στα γυρίσματα, ένιωσα τιμή που ήμουν μία από αυτές».

kidman.jpg

upl583d7e9f24fe9.jpg
upl583d8d59b89e4.jpg

upl583d8386521c5.jpg

star.gr

About Andreas Chondros