Home / Βίντεο / Γυναίκα στολίζει 110 χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο !

Γυναίκα στολίζει 110 χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο !

Για την Σάντυ Γκόμ τα Χριστούγεννα είναι κάτι παραπάνω απο μία γορτή. Είναι η πιο ωραία και ευχάριστη γιορτή του χρόνου. Κάθε χρόνο η Σάντυ μετατρέπει το σπίτι της σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο περιλαμβάνει 110 χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Όπως λέει η ίδια, ξεκινάει κάθε χρόνο το στόλισμα των δέντρων απο τον Αύγουστο και τελειώνει περίπου την περίοδο των Ευχαριστιών. Εκτός απο τον υπεράριθμο αριθμό δέντρων χρησιμοποιεί, επίσης, 200.000 λαμπάκια μέσα και έξω απο το σπίτι αλλά και 2.000 μικροαντικείμενα και μινιατούρες που συνθέτουν το χριστουγεννιάτικο χωριό της. Ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος είναι επίσης υπέρογκος το μήνα Δεκέμβριο αλλά αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί.

Την κατοικία της στη Φλόριντα των ΗΠΑ μπορεί να επισκεφτεί ο καθένας και να θαυμάσει τη συλλογή της αρκεί να κλείσει ραντεβού πρώτα.

”Το κάνω τα τελευταία 15 χρόνια και το απολαμβάνω. Δεν έχει να κάνει με τα δώρα ή κάποιο υλικό αγαθό. Μου αρέσει να βλέπω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων. Μου αρέσει το οτι όλοι είναι πολύ ευγενικοί αυτές τις μέρες. Αυτό μου δίνει χαρά και θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Προσκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει και να θαυμάσει το σπίτι μου.” ,συμπληρώνει.

 

Sandy Gomme of Port St John with her 110 theme decorated

Αποτέλεσμα εικόνας για Sandy GommeΑποτέλεσμα εικόνας για Sandy GommeΑποτέλεσμα εικόνας για Sandy Gomme

Αποτέλεσμα εικόνας για Sandy Gomme

Αθανασούλης Κωνσταντίνος

 

About Kostas Athanasoulis