Home / Showbiz / Απίστευτο! Έβρισαν την Μενεγάκη στην εκπομπή της Καινούργιου και δεν ήξεραν ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα!

Απίστευτο! Έβρισαν την Μενεγάκη στην εκπομπή της Καινούργιου και δεν ήξεραν ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα!

 

Κι εκεί που όλα κυλούν ωραία καλά και ήρεμα στην εκπομπή της Κατερίνας ΚΑινούργιου, ένα λάθος είναι αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω. Όχι δεν είμαστε υπερβολικοί, όχι δεν εννοούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που διαβάσατε στον τίτλο… Ναι ναι… Ένα βίντεο έπαιξε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο οποίο ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία απέφυγε τις κάμερες και δεν θέλησε να μιλήσει -πάλι- σε κανέναν…

Ενώ το βίντεο έπαιζε ακόμη δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά με αποτέλεσμα να ακουστεί το «στόλισμα» που έκανε συνεργάτιδα της Καινούργιου, η οποία να σημειωθεί πως όσο ήταν στον Alpha έκανε γλύκιες και κοπλιμέντα στην Μενεγάκη, τώρα ακούστηκε να λέει πως… «Είναι για χαστούκια…«! Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανιάτσου η οποία «στόλισε» την Μενεγάκη με τον χειρότερο τρόπο, δείχνοντας πως τελικά αυτά που λένε δημοσίως είναι διπροσωπίες!  Φυσικά η Καινούργιου δεν το σχολίασε καν, και άλλαξε γρήγορα θέμα! Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr

About Andreas Chondros