Home / Ειδήσεις / Έκλεψε κατά λάθος το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και το επέστρεψε αφήνοντάς της ένα σημείωμα και χρήματα

Έκλεψε κατά λάθος το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και το επέστρεψε αφήνοντάς της ένα σημείωμα και χρήματα

Σε όλους μας έχει συμβεί να κάνουμε λάθη όταν είμαστε αφηρημένοι. Βέβαια λάθη από λάθη διαφέρουν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τι κάνει ο καθένας από εμάς όταν έχει συνειδητοποιήσει την γκάφα του.

Ο λόγος για μία γυναίκα που μπορεί να προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το άνευ προηγουμένου φάουλ της, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να μην την επαινέσει για την ευγένεια και τους καλούς της τρόπους.

Τι έκανε; Έκλεψε κατά λάθος το αυτοκίνητο ενός αγνώστου. Όλα άρχισαν όταν ο σύζυγος της Έριν Χάτζι παρατήρησε ότι το αυτοκίνητό της έλειπε από τον δρόμο που το είχε παρκάρει.

Αφού ενημέρωσε το προσωπικό ασφάλειας η κυρία Χάτζι ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο, ζητώντας τη βοήθεια των φίλων της ώστε να βρει το αυτοκίνητό της.

Νωρίτερα, το ίδιο απόγευμα, μια γυναίκα που βρισκόταν από την ίδια γειτονία στο Πόρτλαντ, στο Όρεγκον, έστειλε μία φίλη της να πάει να πάρει το κόκκινο Subaru της. Αλλά, εκείνη μπερδεύτηκε και κατά λάθος πήρε το αυτοκίνητο της κυρίας Χάτζι.

Συνειδητοποιώντας ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό της, το επέστρεψε με ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη και χρήματα.

«Γεια, λυπάμαι πολύ που έκλεψα το αυτοκίνητό σου. Έδωσα τα κλειδιά μου σε μία φίλη μου για να μου φέρει το κόκκινο Subaru με τις πινακίδες 7802 SE και εκείνη επέστρεψε με το αυτοκίνητό σου. Δεν είχα δει το αυτοκίνητο μέχρι σήμερα που συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό μου. Σου άφησα χρήματα για τη βενζίνη και μια συγγνώμη για την αναστάτωση που σου προκάλεσα. Αν θέλεις να επικοινωνήσουμε. με λένε… και το τηλέφωνό μου είναι …..

Λυπάμαι τόσο πολύ για το λάθος μου

Υ/Σ: Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα κλειδιά των Subaru μερικές φορές είναι συμβατά».

Πηγή: Independent

About Kostas Athanasoulis