Home / Αθλητισμός / Πέφτει βαρύς ο «πέλεκυς» για τον Σολτάνι

Πέφτει βαρύς ο «πέλεκυς» για τον Σολτάνι

«Καμπάνα» και μάλλον βαριά αναμένει τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Σολτάνι για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο. Αυτό προανήγγειλαν ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κασναφέρης όσο και ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο επιθετικός της Ξάνθης αποβλήθηκε στο 83΄ της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, και φυσικά θα λείψει από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό. Πέραν αυτού όμως, η εξύβριση διαιτητή, εξαιτίας της οποίας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και συνακόλουθα την κόκκινη κάρτα, επισύρει σύμφωνα με τον ΚΑΠ τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό, ενώ πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια επιτέθηκε φραστικά και στον Κασναφέρη, που του ζητούσε να ηρεμήσει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σολτάνι θα χάσει κάποια από τα επόμενα παιχνίδια, ενώ εκτιμάται ότι θα κληθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού της Ξάνθης να πληρώσει και ένα βαρύτατο πρόστιμο (για την ακρίβεια θα του παρακρατηθεί μέρος του μισθού του).

Πάντως φήμες που ακούστηκαν ακόμα και για διακοπή συμβολαίου δεν ευσταθούν. Κι αυτό γιατί ο ξένος ποδοσφαιριστής μετά το ματς έδειξε εμπράκτως ότι είχε μετανιώσει για όσα έγιναν. Είχε εκτενή κουβέντα με τον Γιώργο Κασναφέρη και στα αποδυτήρια, αλλά και στο πούλμαν της επιστροφής. Συνομίλησε και με τον Λουτσέσκου και με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ζήτησε συγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του.

 

 

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/89952/Peftei-barus-o-%C2%ABpelekus%C2%BB-gia-ton-Soltani

About basilis progressive