Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Κάλεσμα Βεργίνη στον κόσμο

Κάλεσμα Βεργίνη στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει τον Απόλλωνα Πατρών στο… γειτονικό ντέρμπι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας απηύθυνε ο αφιχθείς από τη Νότιο Κορέα και δευτεραθλητής κόσμου με την Ενόπλων, Δ. Βεργίνης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο Esake.gr:

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω των υποχρεώσεών μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και την κατάκτηση της 2ηςθέσης και του ασημένιου μεταλλίου επέστρεψα στη βάση μου και είμαι έτοιμος για τα καλύτερα.

Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στο Ρέθυμνο οι συμπαίκτες μου αν και πάλεψαν δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη από το «Μελίνα Μερκούρη», όμως ήταν ένας αγώνας βαρόμετρο καθώς αποκαλύφθηκαν τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε. Κρατώ απ’ αυτό το παιχνίδι τη σούπερ εμφάνιση του συμπαίκτη μου, Τόνι Μέιερ, ο οποίος έσπασε το φράγμα των 30 πόντων και σίγουρα, αν η ομάδα μας είχε νικήσει στην Κρήτη θα ήταν ΜVP της αγωνιστικής με την απόδοσή του.

Τα λάθη μας τα είδαμε και ήδη μέσα στις προπονήσεις προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα ξεκινά για εμάς το ερχόμενο Σάββατο που δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, γι’ αυτό και στόχος μας είναι να μπούμε με το δεξί στο σπίτι μας.

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι πολλές, καθώς πρόκειται για ένα «ντέρμπι» γειτόνων στο οποίο θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα αποτελέσει τον «έκτο παίκτη» για να μπορέσουμε να φθάσουμε στο στόχο μας. Επί της ουσίας θα είναι η πρώτη φορά φέτος που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό της Πάτρας, γι’ αυτό και ανυπομονούμε όλοι.

Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μία περιφερειακή δύναμη στο χώρο του μπάσκετ και φυσικά δεν παραβλέπουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του, τον στηρίζει και του ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια του για την νίκη. Από την πλευρά μας, μέσα στο παρκέ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και ελέγχοντας το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος θα επιδιώξουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη. Είναι σημαντικό ότι ένας ακόμη παίκτης, ο Ντέγιαν Τσουπ ήλθε για να μας βοηθήσει και όλοι μαζί σαν μια γροθιά δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο για να προσφέρουμε θέαμα και ουσία.

πηγή sport fm

About m bonsu