Home / Ελλάδα / «Ανένδοτος» αγροτών: Απαιτούν να αποσυρθεί το ν/σ Κατρούγκαλου

«Ανένδοτος» αγροτών: Απαιτούν να αποσυρθεί το ν/σ Κατρούγκαλου

Στη σκληρή γραμμή της άρνησης του ραντεβού με τον πρωθυπουργό, αν δεν αποσύρει το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, επιμένουν οι αγρότες.

Αρχίζει αυτή την ώρα στη Νίκαια της Λάρισας η συνεδρίαση 28 αγροτικών μπλόκων που προέρχονται κυρίως από την περιοχή της Καρδίτσας, του Προμαχώνα Σερρών και του Κάστρου Βοιωτίας.

Οι αγρότες αυτοί ζητούν να αποσυρθεί το ν/σ πριν από οποιαδήποτε συζήτηση με τον πρωθυπουργό. Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών αποχώρησαν από την άλλη συνέλευση που διεξάγεται στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να υιοθετούν και αυτή τη σκληρή γραμμή της απόσυρσης του ν/σ πριν τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρ.

Αφορμή στάθηκε η κατηγορία σε βάρος τους από άλλους παραγωγούς που τους αποκάλεσαν «αγροτοπατέρες» αρνούμενοι να τούς δώσουν την προεδρία.

Δέκα χιλιάδες τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα παραμένουν στους δρόμους της χώρας.

Κλειστή από μπλοκ αγροτών η νέα Αθηνών – Κορίνθου στους Άγιους Θεοδώρους προς Πάτρα και στον κόμβο Επιδαύρου προς Αθήνα.

Αυτή την ώρα αγρότες προχωρούν σε αποκλεισμούς σε Αφίδνες, Θήβα και Κάστρο Βοιωτίας.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/305317/anendotos-agroton-apaitoun-na-aposurthei-to-ns-katrougalou-/#ixzz3yMdJHiuK
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

 

About totritomati