Home / Αυτοκίνητο / Πόσο κοστίζει το «The Grand Tour»;

Πόσο κοστίζει το «The Grand Tour»;

Το πρώτο επεισόδιο του “The Grand Tour” θα μεταδοθεί στις 18 Νοεμβρίου και το συνολικό ποσό για την εκπομπή είναι φυσικά μεγάλο, καθώς θα φτάσει περίπου τα 200 εκατομμύρια δολάρια.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Ο προϋπολογισμός αυτός θα κατανεμηθεί σε τρεις περιόδους και κατά μέσο όρο υπολογίζονται περίπου 5,7 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα συγκριτικά με το πόσα είχε δώσει το BBC για το “Top Gear“. Η Sun αναφέρει ότι μόνο η πρώτη σκηνή της εκπομπής λέγεται ότι κόστισε περίπου εκατομμύρια 3.2 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να γυριστεί.
jeremy-grand tour-640

Όσον αφορά την εν λόγω σκηνή, θα περιλαμβάνει 150 αυτοκίνητα, 2.000 petrolheads, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους και αεροπλάνα! Οι Clarkson, May και Hammond βρίσκονται μέσα σε ένα κόκκινο, λευκό και μπλε Mustang που ακολουθούνται από μια πληθώρα ακριβών αυτοκινήτων που κοστίζουν πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια, όπως Veyron και Rolls Royce.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο του “The Grand Tour” εκτός από το ότι γυρίστηκε στη Νότια Αφρική. Το Amazon πήρε ένα τεράστιο ρίσκο για τη συγκεκριμένη εκπομπή κι ελπίζει τα χρήματα της εταιρείας να επενδύθηκαν σωστά.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε…

πηγή : newsauto.gr

About Kostas Athanasoulis