Βίντεο από μία νυχτερινή γαλαζοπράσινη λάμψη που κινείται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο έχει γίνει viral στο TikTok τις τελευταίες ημέρες. 

Την λάμψη κατέγραψαν ψαράδες που βρέθηκαν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποια ανθρώπινη δραστηριότητα, όπως πχ νυχτερινό υποβρύχιο γύρισμα από κα΄ποιο συνεργείο για ντοκυμαντέρ (δείτε το αρχικό βίντεο χωρίς τον σχολιασμό στο 1.06).

Καθώς οι χρήστες δεν είναι σίγουροι για το τι ακριβώς πρόκειται, ονόμασαν την λάμψη  «εξωγήινη γοργόνα». 

@the_paranormal_chic USO-Alien Captured in Puerto Rico, you tell me! #USO #ufo #ufocommunity #ufotwitter #aliensighting #alien #aliens #underwater #unexplained #theparanormalchic #paranormal #paranormalinvestigator #ufotiktok #ocean #puertorico🇵🇷 #worldwide #groundbreaking #fyp ♬ original sound – The Paranormal Chic 🖤

Μάλιστα, κάποιοι υποστήριξαν ότι είδαν μία φιγούρα που το πάνω μέρος έμοιαζε με άνθρωπο με μακριά μαλλιά και το κάτω μέρος έμοιαζε με ψάρι.

Άλλοι, πιο… πεζοί,  εξήγησαν απλά ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν φυσικό σχηματισμό ή μια οπτική ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από την αλληλεπίδραση του φωτός και του νερού.

Σε κάθε περίπτωση, τα πλάνα είναι εντυπωσιακά. 

Πηγή: skai.gr