Στις 11 το πρωί του Σαββάτου, στις 23 Σεπτεμβρίου, η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2023 -ECDM Expo SE Europe-, θα ξεκινήσει να υποδέχεται τους επισκέπτες και τους συνέδρους της στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ECDM Expo SE Europe 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Μεταξύ των εκθετών της ECDM Expo SE Europe 2023 συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments,  Marketing Automation, Packaging, Law Services, Content Creation κ.ά.

ecommerce

Παράλληλες εκδηλώσεις

Το Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο Διήμερα Συνέδρια, με τη συμμετοχή πάνω από 50 διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό. Tο Διεθνές Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Διεθνές Συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Εκτός των διεθνών συνεδρίων, στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2023 διοργανώνονται ακόμα μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

– Το Keynote Dinner, η δεξίωση των επίσημων εγκαινίων της διοργάνωσης, στην οποία θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Παπαστεργίου

– Το Digital Agencies Roundtable, ο ετήσιος θεσμός για την αγορά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της eCommerce & Digital Marketing Expo, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και ιδιοκτητών, από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου.

– Τα Digital Agencies Awards, η εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν, με βάση αντικειμενικά κριτήρια, τα ελληνικά Digital Agencies, για την ανάπτυξή τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ecdmexpo.com

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe 2023 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο www.ecdmexpo.com. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.

Η ECDM Expo SE Europe 2023 διοργανώνεται υπό τις αιγίδες των GR.EC.A, iab Hellas, ΣΕΠΕ και ΣΕΚΕΕ και με την υποστήριξη των εταιρειών:

  • Main Sponsors: ATCOM, DHL, Lighthouse, ACS, PROTOCOL, NetSteps, WayMore, Digital4u, EPSILON SingularLogic, Skroutz, Shopflix.gr, MasterCard, CleverPoint
  • Sponsors: 3ds, digital challenge, DigitalUp, eshoped, Happy Online, M-Stat, Γενική Tαχυδρομική, Releva, Papaki, Courier Center, ΕΛΤΑ Courier
  • Supporters: Shopranos, Asendia, Artecniko, Cloudcart
Πηγή: skai.gr