Home / ΜΕ ΤΗΝ «Κ» (page 2)

ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Ρεξ Στάουτ, Ο θάνατος χτυπάει λάθος

Μια περιπέτεια του Νίρο Γουόλφ Κάποιος βάζει μια βόμβα στα γραφεία ενός μεγάλου Οργανισμού. Κι όταν έρχεται η ώρα της έκρηξης, ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του. Ωστόσο, δεν είναι ο άνθρωπος που έχει σημαδέψει ο δολοφόνος. Ο θάνατος έχει ...

Read More »

Μεγάλοι Έλληνες Ηθοποιοί Θεάτρου – Μάνος Κατράκης

Επιβλητικό παράστημα, καλλιτεχνική ευαισθησία, αγωνιστικό πνεύμα. Αυτά είναι λίγα από τα πολλά προσόντα του Μάνου Κατράκη, που γεννήθηκε το 1909 στο Καστέλι Κισσάμου και έλαμψε για πολλές δεκαετίες στον κοινωνικό και καλλιτεχνικό ελληνικό βίο. Βίωσε τη φτώχεια, πολέμησε τους ξένους ...

Read More »

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Eμβολιασμοί σε ειδικές ομάδες. Μετά τους 60άρηδες, θα ακολουθήσουν εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, ντελίβερι, μέσα μαζικής μεταφοράς, εκπαιδευτικοί και δικαστικοί – Εκ περιτροπής γυμνάσια και λύκεια μετά το lockdown. Το σχέδιο για τις εφεδρείες του ΕΣΥ στη μάχη της Αθήνας ...

Read More »

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το κορυφαίο κοτόπουλο φούρνου με πατάτες

Και είναι συνταγή του Χριστόφορου Πέσκια. Ο κορυφαίος μας σεφ ανατρέπει όσα γνωρίζουμε για το αγαπημένο μας κυριακάτικο ψητό και μάς μαθαίνει απλά κόλπα και μυστικά που θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που ετοιμάζουμε το κοτόπουλο στο φούρνο. Το ...

Read More »

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το κορυφαίο κοτόπουλο φούρνου με πατάτες

Και είναι συνταγή του Χριστόφορου Πέσκια. Ο κορυφαίος μας σεφ ανατρέπει όσα γνωρίζουμε για το αγαπημένο μας κυριακάτικο ψητό και μάς μαθαίνει απλά κόλπα και μυστικά που θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που ετοιμάζουμε το κοτόπουλο στο φούρνο. Το ...

Read More »

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Από την κλασική λεμονάδα στην τέλεια λεμονόπιτα

Τα λεμόνια είναι στην καλύτερή τους εποχή και οι σεφ του Γαστρονόμου εμπνέονται από την ευωδιά, την αψάδα και τους χίλιους δυο τρόπους για να τα αξιοποιήσουν σε λιχουδιές για το βάζο, σάλτσες και λαδολέμονα, λαχταριστά καθημερινά και κυριακάτικα πιάτα ...

Read More »

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: «Γαστρονόμος», «Κυβέλη Αδριανού», περιοδικό «Κ», «Ταξίδια»

Ο «Γαστρονόμος» μάς συστήνει τα τσιγγάνικα μαγειρέματα! Στον «Γαστρονόμο» Φεβρουαρίου κάνουμε ένα μεγάλο βήμα σε μαγειρικούς δρόμους που κανένας δεν είχε διαβεί πριν. Αποκλειστικά σε εμάς άνοιξαν οι πόρτες της ελληνικής τσιγγάνικης κουζίνας, όπου μας περίμενε μια υποδοχή γεμάτη έκπληξη, ...

Read More »