Η ακαδημαϊκός και πρόσεδρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Yale των ΗΠΑ εξηγεί γιατί τα διατροφικά συστήματα με χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση και ταυτόχρονη εξασφάλιση υγιεινού τρόπου ζωής είναι το ζητούμενο και για τις μελλοντικές γενιές.
Tagged with: Tags Αντωνία διατροφή τριχοπούλουμεσογειακή
About ingr
Related Articles
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για τη σύγχρονη νεολαία: «Η απουσία πίστης γεννά βία και σύγχυση»
4 ημέρες ago
«Οι ελβετικοί παγετώνες υπό πίεση: Η κλιματική αλλαγή επιταχύνει την απώλεια πάγου»
2 Οκτωβρίου 2025
