Ορισμένα ζώδια είναι καλύτερα στο κρεβάτι και αυτό είναι fact, σε αντίθεση με άλλα ζώδια που είναι πιο…«ξενέρωτα».

Κριός

Αν κοιμάσαι με έναν Κριό, ετοιμάσου για πολλές αξέχαστες νύχτες στη σειρά. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι ανένδοτοι σε δύο πράγματα: να είναι οι καλύτεροι που θα πάτε ποτέ και οι καλύτεροι που πήγατε ποτέ μαζί τους.

Του αρέσει να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα πολλές φορές ταυτόχρονα. Θα θέλει να σιγουρευτεί ότι έκανε τον άλλον να απολαύσει το σεξ μαζί του.

Συχνά βάζει ως προτεραιότητα τον οργασμό του συντρόφου ή του ατόμου με το οποίο κάνει κάτι ερωτικά.

Λέων

Έχει πολλές ιδέες και δοκιμάζει διάφορα πράγματα που δεν περίμενες καν. Δεν είναι συντηρητικός στο κρεβάτι.

Ένας τυπικός Λέοντας είναι σπουδαίος εραστής και περηφανεύεται για αυτό . Αυτό μπορεί να είναι καλό διότι γνωρίζοντας πόσο καλός είναι θα σε ενημερώσεις για τις «κακές προθέσεις» τους πριν τις επιχειρήσει.

Θα απολαύσεις τις στιγμές και δεν θα το μετανιώσεις μέχρι να έρθει η ώρα να κάνεις σχέση μαζί του. Ας το θέσουμε έτσι: μετά το σεξ μην περιμένεις κουβεντούλα. Το να κοιμάσαι με έναν Λέοντα είναι ωραίο αρκεί να μην έρθει η ώρα να θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ.

Σκορπιός

Όσο καλός εραστής και να είναι ένας Σκορπιός θα πρέπει να σκεφτείς δυο φορές πως η σαρκική απόλαυση δεν είναι ο στόχος. Έχουν πολλά να δώσει στην ερωτική σου ζωή, ξέρει τι είναι αυτό που τον κάνει να περνάει καλά σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να βρει και αυτό που θα κάνει κι εσένα να περνάς καλά -βέβαια εσύ έρχεσαι πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Όταν κάνει σεξ ο Σκορπιός, συχνά μεταφράζεται και ως έρωτας και αυτό δεν είναι πάντοτε η πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο