Home / Ελλάδα / Πώς δημιουργήθηκε το χρέος

Πώς δημιουργήθηκε το χρέος

Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό εξοφλείτο).

-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ λ κ ς λαός, αλλά στο ότι:

1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY
SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

– Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

– ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ«ΠΛΗΓΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;

Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά «δεμένα» και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…

Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).

Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.

Ήταν καιρός για το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων Έχουμε 3 δεδομένα:

1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια

2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά

3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:

1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.

2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;

3. αν το παραμύθι «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι…………………… Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε… Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .

Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το «λεφτά υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ» και μέσα στο άρθρο λέει ότι «τοποθετήσανε» τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.

Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα «προϊόν» ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.

Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο «παπαγαλάκια» και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.

(σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος «προέβλεψαν» ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

ΔΝΤ

Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.

Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.

Μέχρι τότε θα παίξει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

Το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.

Φοβούνται την άχνα…!

About admin

admin
 • tasos

  Η φωτογραφια ομως δειχνει μονο τους δυο, ο Καραμανλης, ο Μιτσοτακης, ο αλλος Καραμανλης, ο Γιωργακης γιατι δεν απεικονιζονται?

  • Gioo!!!

   αυτο σε πειραξε απο ολα αυτα που διαβασες……?

 • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

  Προδοτες της Ελλαδας ολοι τους.

 • john smith

  ρε παιδιά τώρα είναι επιχείρημα αυτό ότι χρωστάμε λιγότερα από ΗΠΑ-Ιαπωνία-Ισπανία-Ιταλία κλπ? Τι παραγωγική ικανότητα και εταιρείες έχουν αυτοί και τι εμείς.. ασύγκριτα μεγέθη.. ακόμα και με την Ολλανδία.. (η Ιρλανδία έχει το Η.Β. από πίσω..)

 • Αλέξανδρος Δαβάκης

  Ειμαι περίεργος να εξηγήσει ο συγγραφέας τα τόσα επώνυμα του (μικρού) Παπανδρέου. Χάρηκα το άρθρο, δίνει πολλή τροφή για σκέψη.

  • Diavolemenos

   Από τους Λιθουανο-Πολωνο-εβραίους προγόνους του.

   • Tolis1234

    Αυτο ισχυει

 • Yiannis Tseros

  Anypografo keimeno me thewries sunomosias kai apo ena site pou autoapokaleite eidiseografiko…auto agapite mou admin einai eidisis? Min krazoume mono tin aidiastiki propaganda tou Mega…ki auto edw propaganda einai… Oso gia to an einai alitheia ola auta pou anaferontai…o pappous mou elege “xarti milisei, xwriatis skasei”…xwris piges to paramuthaki sou einai apla mia akomi istorioula typou illuminati kai bigfoot!

  • Diavolemenos

   αν είσαι αμετανόητος πασόκος ή νεο-συριζαίος είναι λογικό να μην σου ακούγονται καλά όλα αυτά.

   Φαντάσου ότι ακόμα ψηφίζετε τα ίδια σκατά που μας έφεραν ως εδώ.

   • Giorgia Aggelos

    Ενω αν εισαι ΝΔ τι….Ο γερος Καραμανλης το παρεδωσε πανω απο το 25% του ΑΕΠ,ο Παπανδρεου στο 75% του ΑΕΠ, ο Μητσοτακης στο 108% του ΑΕΠ…σε 3 χρονια του ΑΕΠ, ο Σημιτης με μαγειρεματα στο 99,7% του ΑΕΠ,και Κωστακης Καραμανλης στο 120% του ΑΕΠ…Το κορυφαιο ειναι οτι κρατατε παντα το αρθρο που σας συμφερει…εαν θελατε να ειστε πραγματικα αντικειμενικοι να τα διαβαζετε ολα….και καταλαβετε το..ΠΑΣΟΚ-ΝΔ η ιδια συμμαχια…οσο για ΣΥΡΙΖΑ θα δουμε και αυτων τις διαθεσεις και πραξεις….και ισως φθασουμε να πουμε ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ η ιδια συμμαχια….

    • Christos Mavridis

     Εισαι ασχετη-ος και πολιτικα και απο υπολογισμους. Τα νουμερα που καπου διαβασες και γραφεις απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα και απο τους λογους της χρεωκοπιας της χωρας μας. Αυτο το..ρητο Πασοκ ΝΔ συμμαχια καταντησε γελοιο. Ετσι σε-σας βολευει. Ανηκεις σε αυτους που οταν κανεις κατι ασχημο δικαιολογεισαι οτι ετσι εκανε και ο Γειτονας. Εαν ειχες τη στοιχειωδη λογικη και ειλικρινεια δεν θα εγραφες τετοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΠΑΝΤΑ σε αυτο το κρατος και σε ολο τον κοσμο οσοι δηλωναν Αριστεροι και περναν την εξουσια ηταν και ειναι οι Εφιαλτες του λαου, του Πολιτη. Εαν ξερεις τι σημαινει πολιτης.

  • Spiros Georgiadis

   Όλα τα γεγονότα που αναφέρονται έχουν γίνει!Για ποιες θεωρίες συνωμοσίας μιλάς;Δεν μιλά το άρθρο για πράγματα που θα γίνουν…

 • Nikos

  ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!! Το αρθρο αυτο ειναι ΜΕΤΑΦΑΡΑΣΗ απο το BUSINESS INSIDER!!!!!! Η πικρη αληθεια ειναι οτι ο Ελληνας ειναι ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ!!!!! ΟΣΑ και να του προσφερεις……ΘΕΛΕΙ ΚΙ’ΑΛΛΑ!!! Και η καραμελα τυπου, “Εγω, ΔΕΝ πηρα ΤΙΠΟΤΑ απο το κρατος αρα ψηφιζω ΟΧΙ” ειναι ΓΕΛΟΙΑ!!!!! ΟΛΟΙ οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ……ΚΑΤΙ ΠΗΡΑΝ —-ΜΟΝΙΜΕΣ θεσεις, συνταξη στα 39!!!!! Επιδοματα αγαμης ΚΟΡΗΣ-διοτι ηταν κουλη και δεν μπορουσε να δουλεψει- επιδομα γαμου ΚΟΡΗΣ-για την βιλα που εκτισε ο πατερας της- δημοσιος υπαλλληλος,- παρανομα χρηματα απο ΠΑΡΑΝΟΜΑ φροντηστηρια ΔΗΜΟΣΙΩΝ καθηγητων- ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ στο δημοσιο απλα επειδη συγγενευαν με τον εκαστοτε ΔΗΜΑΡΧΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ- ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ στις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ εναντι 1,800 ΕΥΡΩ!!!!! ΜΙΖΕΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΕΣ οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ-οχι ολοι-ΜΙΖΕΣ οι διευθυντεσ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, για γρηγορη εξυπηρετηση- ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ???? Παρανομα κα ι ΨΕΥΤΙΚΑ επιδοματα ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, ΤΡΙΠΛΕΣ συνταξεις ΑΔΗΛΩΤΕΣ…… ΟΛΑ αυτα στο δημοσιο τομεα και παμε στον ιδιωτικο¨– μαγαζια που ΠΟΤΕ δεν εκοβαν ΑΠΟΔΕΙΞΗ, καθηγητες που ΠΟΤΕ δεν εκοβαν αποδειξη, μαυρα χρηματα απο δευτερες δουλειες……..ΟΛΟΙ ψηφισαν ΟΧΙ!!!! ΝΑΙ ΡΕ΅!!!!! Το Πασοκ η ΝΔ και τα λοιπα φταινε που φουντααρε το καρατος!!!!!!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ οι ψηφοφοροι του ΟΧΙ……διοτι οι περισσοτεροι-οχι ολοι—ειστ απλα ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

  • Diavolemenos

   Μόνο που ο ιδιώτης έκανε το κουμάντο του γιατί δούλευε και δεν έδινε το αίμα του στο δημόσιο.

   Τα λεφτά που δανειζόμαστε τα δανειζόμαστε για να πληρώνουμε τις καθαρίστριες και τους κηπουρούς της ΕΡΤ 3000€ τον μήνα!

   Και φυσικά για τις μίζες και τις παράνομες επιδοτήσεις εταιριών φαντάσματα στους πασοκο-συριζαίους.

   Το να μην πληρώνεις φόρους είναι το λιγότερο καθώς τα χρήματα που σώζεις είναι στην τσέπη σου και θα διατεθούν πάλι στην αγορά. άλλωστε γιατί κάποιος στην Ρωσία ή την Βουλγαρία πληρώνει 6~10% ενώ στην Ελλάδα είναι 33~45%. Πως εκεί είναι υγιές το 6% και εδώ το 33% είναι αναγκαίο;

   Αυτός που φοροδιαφεύγει απλώς δεν δίνει το αίμα του στο κράτος νταβατζή που τα παίρνει για να ταΐζει τους άχρηστους του δημοσίου.

   Ας υπήρχε μηχανισμός ελέγχου της κίνησης των κεφαλαίων, αν το κράτος είναι ανίκανο να το κάνει ο ιδιώτης δεν θα κάτσει να σκάσει. Ο δημόσιος όμως που τα αρπάζει γερά είναι το μεγάλο μας πρόβλημα!

   • Nikos

    ΣΥΜΦΩΝΩ και επαυξανω!!!!! ΑΥΤΟΙ τα φαγανε και βγαινουν οι ταλαιπωροι της ζωης..Ρωτησα εναν εφοσον παρακαλας να παμε σρο μησεν και τα λοιπα, εισαι ετοιμος να δωσεις τοτοε και την θεση σου στο δημοσιο και να γινουν καινουργιοι διαγωνισμοι? Με εβλεπε καλα καλα ………απαντηση δεν πηρα .Ο ιδιωτικος υπαλληλος η ελευθερος επαγγελματιας, δινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην επιχειρηση, αν ειναι σωστος και δεν επιβαρθνει το κρατος-οπως εγω και μαλλον εσυ!!! Μου τη δινουν ομως του ιδιωτικου τομεα που φανατιστικαν με το οχι ενω ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια….. ΑΥΤΟΙ τωρα ΤΙ ρολο παιζουν? Τον επαναστατη –διχως ΛΟΓΟ!!!! Για μπουνιες και αυτοι!!!

    • NaughtyByNature

     Αλλος που εχει μεγαλη πλακα…και εγω τα εδινα ολα….αλλα δεν εγλυφα το αφεντικο…

     • Simona Styles

      Synexise ligouri na milas..

     • NaughtyByNature

      ellaaa karotoooo…gia stifado oti prepei eisai…

   • NaughtyByNature

    Εχεις μεγαλη πλακα…

    • Simona Styles

     Ante pethane dimosie ypallile pou tolmas kai eironevesai… O proktos pou eglipses gia na se zei to dimosio tora TELOS!

     • NaughtyByNature

      Den eimai dimosios ypallhlos….xoxoxo…mikrh trolla..

     • copper

      το οτι υπαρχει κοσμος που εγλυφε κωλους για να τους ζει το δημοσιο δεν σημαινει οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ετσι.
      (δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος)

   • panosd

    και στη σουηδια π ναι χιλια χρονια μπροστα γιατι ειναι 40κατι%?τελειως κατασκευασμενο με τα θελω σου παραδειγμα για να νομιμοποιησεις τα εκατομμυρια π βγηκαν εξω απο γιατρους -δικηγορους κλπ-ακου εκει στη αγορα….η εποχη ματσα καζαντζιδη τελειωσε κυριοι….αποδοση φπα τωρα κ ηλεκτρονικα οι συναλλαγες…

  • johnrock.artist

   Ένα μέρος του προβλήματος όντος είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι άλλα όχι το πιο σημαντικό. Οι υπερχρεώσεις των έργων (ολυμπιακών υποδομών και όχι μόνο) Η μη φορολόγηση εφοπλιστών και καναλιών (ούτε οι διαφημίσεις δεν φορολογούνταν) της εκκλησίας, πολλές χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ (όχι αυτές που παράγαν έργο αυτές δεν ήταν ούτε το 10%) Η υπερχρέωση σε εξοπλιστικά και πολλά άλλα αποτελούν το μεγα΄λυτεορ μέρος του προβλήματος. Στο κάτω κάτω οι δημόσιοι υπάλληλοι στοιχίζουν περίπου ένα δις το χρόνο, θέλει 300 χρόνια για να φτάσουν από μόνοι τους το χρέος. Σίγουρα ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ από αυτούς που δεν παράγουν έργο και από αυτούς που πληρώνονται περισσότερα από ότι αξίζουν άλλα αυτό από μόνο του δεν θα σώσει την κατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι πιο βαριά προβλήματα.

  • Κώστας Βρυνιώτης

   σωστοοοοοοοοοοοος!!

 • Yiannis Kokotas

  1. Ο ασκος του Αιόλου ήταν ένας 2. Η λέξη επικεφαλής δεν κλίνεται 3. Πολύ inside information βρε παιδί μου

 • Dennis Chatillon

  Απλα ολες οι χωρες χρωστανε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει υγιες χρημα!Απλος εμεις βγηκαμε και φωναξαμε παντου οτι χρωσταμε και δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα!Μια τεραστια δηλαδη μαλακια για να μην πω απατη που την εκαναν 2 ατομα (πιστευω ξερετε πιοι ειναι)!Ολες οι χωρες δανειζονται και ολες οι χωρες χρωστανε και παντα θα χρωστανε αφου παντα θα δανειζονται!Οποτε αν καναμε τουμπεκι ψιλοκομμενο δεν θα μας γυρνουσαν μπουμερανγκ ολα αυτα!Δεν θα μιλουσε κανεις για μας!Ουτε 1 ευρω ουτε 1 δολαριο δεν ειναι καθαρο,ολα ειναι χρεωμενα!Οσο αναφορα το ποστ μπορω να στειλω στον admin mail που λεει απο που γραφτηκε και ΠΟΤΕ με υπογραφες και σφραγιδες και οτι αλλο θελετε!


 • ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ !!!
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ !!!
  ΤΟ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  • copper

   οτι και καλα τι;

  • Moulaidis Anastasios

   ΧΑ ΧΑ ΧΑ

 • Giorgia Aggelos

  Ο γερος Καραμανλης το παρεδωσε πανω απο το 25% του ΑΕΠ,ο Παπανδρεου στο 75% του ΑΕΠ, ο Μητσοτακης στο 108% του ΑΕΠ…σε 3 χρονια του ΑΕΠ, ο Σημιτης με μαγειρεματα στο 99,7% του ΑΕΠ,και Κωστακης Καραμανλης στο 120% του ΑΕΠ…Το κορυφαιο ειναι οτι κρατατε παντα το αρθρο που σας συμφερει…εαν θελατε να ειστε πραγματικα αντικειμενικοι να τα διαβαζετε ολα….και καταλαβετε το..ΠΑΣΟΚ-ΝΔ η ιδια συμμαχια…οσο για ΣΥΡΙΖΑ θα δουμε και αυτων τις διαθεσεις και πραξεις….και ισως φθασουμε να πουμε ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ η ιδια συμμαχια….

  • Nick

   Συμφωνώ με μια διευκρίνηση: Την αλλαγή στην συμπεριφορά των 2 πρώην μεγάλων κομμάτων την περίοδο 2010-2015

 • Nikos Papanikos

  Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις αερολογίες, ο Παπανδρεόυ γράφεται οτι πείρε δάνεια απο τους Εβραίους, να σας θυμίσω οτι με τον Γιασέρ Αραφάτ ήταν φίλοι και εχει έρθει και στην Ελλάδα για νοσηλεία, ο Αραφάτ για το Ισραήλ είναι ότι για τους Αμερικάνους ο Κιμ γιονκ Ιλ. Συνεχίστε τις αμπελοφυλοσοφίες σας, Ο Ανδρέας πέθανε το 1996 και απο τότε πέρασαν 20 χρόνια σχεδόν, αυτά τα 20 χρόνια τί ακριβώς κάνατε για να σώσετε την χώρα; Γιατί οι γερμανοί απο το 45 μέχρι το 65 απο το μηδέν γίναν υπερδύναμη. Επίσης ο Ανδρέας διέλυσε την Χωροφυλακή που αριθμούσε 30.000 κομματό σκυλ@ που δεν έκαναν τίποτα. Κόψτε την παραπληροφόρηση γιατί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δέν γλιτώνεται την φυλακή…

  • Simona Styles

   Πηγατε τα πασοκια στον Συριζα για να σωσετε τη θεσουλα σας στο Δημοσιο… Απο τα τρια το μακρυτερο θα παρετε τεμπελοσκυλα του Δημοσιου!

   • Nikos Papanikos

    Εδιωξε τον Παπουκο σου απο την Χωροφυλακή και σε χάλασε την κρεπάλη ε; Τωρα πρέπει να δουλέξεις μάλλον. Όσο για τον Ανδρεα Τσιπρα, θα βλέπεις πολά χρόνια εφιάλτες κορίτσι μου!

 • ενωσιτης1924

  το αρθρο ειναι ημιτελες και κατασκευασμενο. Εχει αληθειες αλλα οπως ειναι δεν μπορει να τις καταλαβει οποιος δηποτε. Πηγατε απο 8 δις χρεος στα 320δις χωρις νουμερα και πως..Δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Εχω τα Ελληνικα χρεολησια απο το 1824 εως σημερα. Πρεπει να ειστε σοβαροι εαν θελεται σωστους αναγνωστες..

 • Black Hellene

  Αν αληθεύουν αυτά που είναι γραμμένα στο άρθρο τότε τελειώσαμε. Πεθαίνει η Ελλάδα όμως; Οι Έλληνες έχουμε ξεχάσει κάτι πάντως, θα σας πω τι είναι: οι Έλληνες που είναι στο εξωτερικό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Γιατί; Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που έχει περισσότερους Έλληνες έξω παρά μέσα. Το ίδιο και οι Εβραίοι. Που είναι το θέμα σε αυτό;; Να, είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι σε όποια χώρα και αν είναι δεν ντρέπονται για τίποτα όσα έχουν κάνει αλλά και στην κάθε ευκαιρία χτυπούν στους πάντες αυτά που τους έχουν κάνει και αυτά που έχουν περάσει. Οι Έλληνες από την άλλη που δεν έχουν εξαφανίσει είτε διώξει κανέναν από το χωράφι του, που δεν σκοτώνουν όλους τους γείτονες από διπλανές χώρες και πάει λέγοντας, ουσιαστικά ντρέπονται (ειδικά οι Έλληνες του εξωτερικού..) σχεδόν για τα πάντα που έχει σχέση με την πατρίδα πίσω. Ντρέπονται ακόμα και για κακά πράγματα που δεν έχει κάνει η Ελλάδα. Αυτό σε συνδυασμό την άσχημη προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας που αναπαράγεται στο εξωτερικό, προπαγάνδα που τους πιάνει στην κυριολεξία αδιάβαστους, ναι αδιάβαστους .. που τις περισσότερες φορές είναι αβάσιμη.. απίστευτο αλλά αληθεύει, δεν ξέρω πως αλλα κάνει τους ίδιους να την αναπαράγουν με κατεβασμένο κεφάλι. Φανταστείτε το. Εκεί χάνουμε.. Δεν θέλει πολύ ανάλυση για να καταλάβουμε πόσο καταστροφική κατάσταση είναι αυτή. Αν σκεφτείτε ότι κανένας άλλος δεν καταλαβαίνει ελληνικά εκτός από εμάς τότε καταλαβαίνεστε πόσο σημαντικοί είναι οι μεταφραστές μας στον έξω κόσμο δηλαδή οι Έλληνες εκεί έξω. Οι Εβραίοι όμως μαθαίνουν τα παιδιά τους από μικρά για όσα έχουν πάθει αλλά και για αυτά που πρέπει να καταφέρουν ώστε να γίνουν δυνατοί εμείς τα σνομπάρουμε όλα αυτά. Κάτι πρέπει να γίνει!!! Ας ξεκινήσουμε ενημερώνοντας τους δικούς μας έξω και ας γαμήσουν τον οποιονδήποτε μαλάκα παπάρα στο εξωτερικό που θα πει μαλακίες για την μαμά πατρίδα, ας παραπονεθούν για τις γενοκτονίες ειςβάρων μας, ας παραπονεθούν για όσα μας κάνανε στο WWII και ας μάθουν ότι μας πάνε για εξαφάνιση από μέσα, ας μάθουν ότι αν αυτοί δεν υποστηρίζουν την Ελλάδα δυναμικά και με ζήλο τότε πάει, το χάσαμε.

 • copper

  υγιες χρεος αφησε η χουντα. ναι ναι αυτο ακριβως!
  αντε ρε σαχλαμαρες κοροιδευομαστε ομαδικως εδω μεσα

  • Giorgos Galanos

   OΣΟ ΚAI NA <> ΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΗΣΕ ΥΓΕΙΕΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.<>ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ..

 • 79basilis .

  ρε κοροιδα μη τσακωνεστε μια χαρα τα λεει κ αν τσουζουν καποιοι ειναι τεως βρωμοπασοκια κ νεοδημοκρατες κ οσο για ποιος εχει γραψει τ αρθρο που ναι ανυπογραφο …σπυρο χατζαρα μυριζομαι…εεε σπυρο τη ξερω τη μυρωδια σου….

 • Giwrgos

  Poios malakas egrapse auth thn blakia.Gemato anakribeies kai me lathos stoixeia. ANupografo?

 • Κώστας Βρυνιώτης

  εγω νομιζω οτι το αρθρο τα λεει ολα!!!

 • Γιάννης Πολυχρονίου

  και ας πληροφορήσει κάποιος τον κύριο Φιλοπαπαδόπουλο, ότι η χούντα δεν παρέδωσε υγιές χρέος στον ΕΘΝΑΡΧΗ. Πρόσθεσε 330.000.000 στο υπάρχον χρέος. Μην γελιέστε ότι η καλη και η χρυσή χουντίτσα μας διέγραψε τα χρέη. το 2009 βγήκε βόμβα ότι πληρώνουμε ακόμα χρέος για πλοία από την επανάσταση. απλώς η χούντα δεν αναγνώριζε τα προηγούμενα χρέη. με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας επέστρεψαν και τα χρέη.

 • ELLHNAS4ever

  Μπράβο παιδιά βλέπω ότι όλοι σας είστε ενωμένοι για το καλό της Ελλάδας.
  Μπράβο που όλοι έχετε καταντήσει οπαδοί των κομμάτων, αυτό δείχνει μεγάλη δύναμη νοητικής.
  Μπράβο που έμαθα καινούργιες λέξεις (δεν ξέρω αν είναι Ελληνικές)
  Μπράβο σε Έλληνες που βάζουν του διαβόλου ονόματα αλλά και μερικά που αμφιβάλλω αν ξέρουν τι σημαίνει ( Naughty by nature )
  Nature never gives birth to humanoid creatures.
  Λοιπόν έτσι ενωμένοι θα μπορέσει η Ελλάδα να ελευθερωθεί από τους ίδιους τους Έλληνες.
  Και πάλι μπράβο από τους Έλληνες ξενιτεμένους που ακόμα πονάνε για την Ελλάδα και όχι για τους ξένους που ψηφίζετε για να σας κυβερνούν..

 • Ενώ μας γαμoύν άνευ σιέλου οι Γερμανοί, κάποιοι ακόμα πλέκουν ευφάνταστες θεωρίες συνωμοσίας, ώστε να περιλάβουν Αμερικάνους, Εβραίους, Σιωνιστάς και Δρακονιανούς εις την εξίσωση! https://kamateros.files.wordpress.com/2015/07/hellas_ealw.jpg

 • Μάνος Χ.

  Προπαγάνδα και ‘άγιος ο Θεός’! Ένα ωραίο παραμύθι που για να είναι ελκυστικό πρέπει να έχει ένα δράκο με το όνομα ‘Παπανδρέου'(εδώ, έχει δύο…). Τι να απαντήσει κανείς όταν όλο το άρθρο βρίθει από ανακρίβειες. Μόνο δύο-τρία πράγματα, ενδεικτικά.
  α. Οι ιδιωτικές βιομηχανίες που αναφέρονται στο άρθρο ήταν όλες χρεοκοπημένες και κλειστές το 1981. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, το 1982, ίδρυσε τον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων με στόχο να ξανα-λειτουργήσουν αυτές οι επιχειρήσεις, με τη διαχείριση των εργαζομένων σ’ αυτές. Το εγχείρημα βέβαια δεν προχώρησε θετικά, γιατί τα διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας είναι πολύ σοβαρά και η ” ελληνική βιομηχανία” ειδικότερα ήταν πάντα επιδοτούμενη και δασμοπροστατευόμενη…
  β.Οι αυξήσεις των μισθών, από 1/1/1982, ήταν αναγκαίες για δυο λόγους.
  1. αποκατάσταση αδικιών 2.Γιατί έπρεπε να κινηθεί η οικονομία(μετά την πετρελαΪκή κρίση του 1977). Έκανε δηλαδή το αυτονόητο. Έδωσε χρήματα που έπεσαν στην αγορά και κινήθηκε η οικοδομή, οι μεταφορές, ο τουρισμός και γενικά οι επενδύσεις…
  γ.Όποιος καλόπιστος θέλει να μάθει την αλήθεια για το περιβόητο “λεφτά υπάρχουν”, ας μπει μόνος του στο Youtube και ας το ψάξει. Όλοι οι άλλοι μπορούν να αρκούνται στις γκεμπελίστικες πρακτικές εκείνων που έκοψαν από μια φράση 100 λέξεων τις 98 και άφησαν μόνο τις δύο πρώτες, γιατί έτσι εξυπηρετείται ακόμα και σήμερα ο μικροκομματικός σκοπός τους…Αλλά βέβαια… Κανένας πολιτικός, πουθενά στον κόσμο, δεν κέρδισε ποτέ εκλογές υποσχόμενος, παρά μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου…Πολύ περισσότερο, ο Αλέξης(που θα έσκιζε τα μνημόνια, το βράδυ των εκλογών…)
  δ.Το προεκλογικό σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 ήταν “Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”. Δυστυχώς, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ(γιατί κανείς μας δεν ήθελε να χάσει τα “κεκτημένα” του..) γι ‘αυτό σήμερα βουλιάζουμε…
  Λίγη αυτοκριτική μας είναι απαραίτητη. Αλλοιώς, ας μείνουμε όλοι ο καθένας στη δική του “αλήθεια”, αυτή που εξυπηρετεί αποκλειστικά την προπαγάνδα του…

  • Christos Mavridis

   Καλα ξερεις τι γραφεις???? Το προεκλογικο συστημα του Γιωργακη ηταν ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν αναφερομαι στο αρθρο επειδη λεει πολλες Μ……Ομως ΕΣΥ κλεινεις τα ματια στη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημια που εκανε το Πασοκ στη χωρα???

 • andy

  η νδ. δημιουργησε το μεγαλυτερο χρεος!

 • Giorgos Galanos

  OΣΟ ΚAI NA <> ΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΗΣΕ ΥΓΕΙΕΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.<>ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ..