Η ακαδημαϊκός και πρόσεδρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Yale των ΗΠΑ εξηγεί γιατί τα διατροφικά συστήματα με χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση και ταυτόχρονη εξασφάλιση υγιεινού τρόπου ζωής είναι το ζητούμενο και για τις μελλοντικές γενιές.
Tagged with: Tags Αντωνία διατροφή τριχοπούλουμεσογειακή
About ingr
Related Articles
NASA: H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στην πρόβλεψη καταστροφικών ηλιακών καταιγίδων – Βίντεο
2 ημέρες ago
ΣΕΒ: Συνεργασία μεταξύ παρόχων υπηρεσιών υγείας, startups και πανεπιστημιακών spin-offs
2 ημέρες ago
Viral η «προφητεία» του Άρθουρ Κλαρκ από το 1964 για την τεχνητή νοημοσύνη – Η αντίδραση του Ίλον Μασκ – Βίντεο
6 ημέρες ago
Συσκευή δίνει τη δυνατότητα για φιλί εξ αποστάσεως – Η τεχνολογία στα… καλύτερά της (video)
9 ημέρες ago