Η ακαδημαϊκός και πρόσεδρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Yale των ΗΠΑ εξηγεί γιατί τα διατροφικά συστήματα με χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση και ταυτόχρονη εξασφάλιση υγιεινού τρόπου ζωής είναι το ζητούμενο και για τις μελλοντικές γενιές.
Tagged with: Tags Αντωνία διατροφή τριχοπούλουμεσογειακή
About ingr
Related Articles
Καμπανάκι για το νέο «Chromebook challenge» του TikTok – Προειδοποιήσεις σε γονείς και σχολεία
3 ημέρες ago
Οι νέες αμυντικές τεχνολογίες και η κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο της τρίτης ημέρας της διεθνούς έκθεσης DEFEA 2025
4 ημέρες ago
Apple: To ριζικό λίφτινγκ στον Safari με προσθήκη αναζήτησης AI απειλεί την κυριαρχία της Google
5 ημέρες ago
Κυβερνοανοσία: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα γενιά άμυνας απέναντι στους κυβερνοεγκληματίες
6 ημέρες ago