Home / Lifestyle / Πως να κερδίσεις την μέλλουσα πεθερά σου..

Πως να κερδίσεις την μέλλουσα πεθερά σου..

Αν η μέλλουσα πεθερά πιστεύει πως δεν είσαι η κατάλληλη για το γιόκα της, το “γλύψιμο” και οι φιλοφρονήσεις δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να την κερδίσεις.

Eπτά τακτικές για να πείσεις τα πεθερικά ………….

  1. “Είμαι σωστή/ός για το παιδί σου”: Το να προσπαθείς δηλαδή ν΄αποδείξεις στα μελλοντικά πεθερικά πόσο καλή και σωστή σύντροφος είσαι για το παιδί τους.
  2. “Δεν το αξίζω αυτό”: Με τη στρατηγική αυτή προσπαθείς να πείσεις πως η απόρριψη δεν είναι δικαιολογημένη.
  3. “Γιατί δεν σας αρέσω;” Είναι η τρίτη και πιο συχνή στρατηγική όπου γίνεται προσπάθεια να γίνει κατανοητή η αντίδραση των γονιών και χαράζεται στρατηγική για ν΄αλλάξουν μυαλά.
  4. “Καμία αντιπαράθεση”: Είναι η στρατηγική της παθητικής στάσης
  5. “Αποδοχή της κατάστασης”: Σε αυτή την περίπτωση η αποδοχή μπορεί να συνοδεύεται από τους υπαινιγμούς πως τα πεθερικά θα στερηθούν την επαφή με τα εγγόνια.
  6. “Προσπάθεια προσέγγισης”: Το ζευγάρι από κοινού προσπαθεί να πλησιάσει περισσότερο τα πεθερικά προσκαλώντας τους σε δείπνο και αγοράζοντας δώρα.
  7. “Πες τους πως είναι καλή/ος”: Στην τακτική αυτή ζητείται από το έτερον ήμισυ να πάρει ανοιχτά θέση και να συνταχτεί υπέρ σου, απαριθμώντας τις αρετές σου και τους λόγους για τους οποίους σε επέλεξε στους γονείς.

Τα δύο φαβορί   ………….. Ποιες τακτικές δουλεύουν και ποιες όχι;

Οι πιο αποτελεσματικές τακτικές σύμφωνα με τους ερευνητές είναι η ” Είμαι σωστή σύντροφος για το παιδί σου” και “Ουδεμία αντιπαράθεση” ενώ τις περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας είχαν οι δύο τελευταίες, αυτή της “Προσέγγισης” και του ” Πες τους πως είμαι καλή”.

πηγή

 

About gossipangel