Home / Αθλητισμός / Παραιτήθηκαν δύο μέλη του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ εξαιτίας των χθεσινών γεγονότων

Παραιτήθηκαν δύο μέλη του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ εξαιτίας των χθεσινών γεγονότων

Αγανάκτηση επικρατεί στο ΑΠΟΕΛ για τη συμπεριφορά φιλάθλων του στην Τρίπολη, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα, για τους ομίλους του Europa League. Ήδη, δύο μέλη του Δ.Σ. της κυπριακής ομάδας, οι Γιάννης Δημητρίου και Χαράλαμπος Προύντζος, υπέβαλαν την παραίτησή τους, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με τη στάση μερίδας των οπαδών.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πετούσαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανείς να τους έχει ενοχλήσει, ενώ μία πήγε και προς τις κερκίδες των φίλων της αρκαδικής ομάδας. Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε για ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Κύπρου καταδίκασε τα επεισόδια και μίλησε για ανεγκέφαλους.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ακυρώνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί για την διάθεση και διανομή εισιτηρίων.

Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε ανεπανόρθωτα το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάποιος υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και φίλαθλος για τις αλητείες που συνέβησαν στην κερκίδα που μας φιλοξένησε. Απολογούμαστε προς την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αστέρα για την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων που εγκλημάτησαν μέσα σε μια φιλόξενη έδρα».

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/europe/europaleague/article/?aid=1500037577#ref=latestarticles

About basilis progressive