Home / Lifestyle / Πέντε διάσημα στιλ γενειάδων

Πέντε διάσημα στιλ γενειάδων

Eάν αυτό το καλοκαίρι ήταν καλό ή όχι, μόνο εσείς μπορείτε να το πείτε! Ωστόσο αυτό που μπορούμε σίγουρα να πούμε είναι ότι κι αυτό το καλοκαίρι πέρασε και η μόδα με τα μούσια σε όλα τα σχέδια και σχήματα, μέχρι το σημείο της γενειάδας, παρέμεινε και φούντωσε ακόμα περισσότερο. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι αστέρες του Χόλυγουντ που εδώ και καιρό έχουν υιοθετήσει αυτό το στιλ, είτε μας αρέσουν, είτε όχι.

Πάντως όσο κι αν είμαστε φαν του αξύριστου προσώπου θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποιοι άντρες φαίνονται πολύ καλύτεροι χωρίς πολλές τρίχες.

Andrew Garfield (Άντριου Γκάρφιλντ)
Beard Κατάσταση: Ο Garfield το αξύριστο λουκ το έχει υιοθετήσει εδώ και πολύ καιρό και το διατηρεί για τον περισσότερο χρόνο μέσα στο έτος. Το προηγούμενο διάστημα το είχε ξυρίσει αφήνοντας μόνο το μουστάκι. Τώρα όμως επέστρεψε πάλι στα παλιά.

Μπορεί το μούσι να του δίνει ένα πιο αρρενωπό στιλ, νομίζουμε όμως ότι το ξυρισμένο ταιριάζει καλύτερα στον αγαπημένο μας Spiderman.

Joe Manganiello (Τζο Μανγκανιέλο)
Ο Manganiello έχει μετατρέψει σε σπορ το θέμα της γενειάδας του. Όμως τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερο πιστός σ? αυτό, δίνοντας του πιο «ανάγλυφο στιλ». Πάντως ένας τόσο μεγαλόσωμος άντρας δεν θα πρέπει να αφήνει ένα? διαβολικό μούσι, γιατί γίνεται ακόμα πιο «φοβιστικός».

John Stewart (Τζον Στιούαρτ)
Ο Stewart ήταν ως επί το πλείστον ξυρισμένος στις μέρες του Daily Show, με το που σταμάτησε όμως να μεταδίδεται η εκπομπή φαίνεται ότι πέταξε τα ξυριστικά του. Το αξύριστο λουκ του «συνταξιούχου» τον κάνει να φαίνεται πιο ανέμελος, ας το χαρεί.

Lenny Kravtiz (Λέννυ Κράβιτζ)
Ο Kravitz αφήνει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού του στη σκιά, αλλά αυτό το καλοκαίρι οι τρίχες στο πρόσωπο του ανέλαβαν το ρόλο να τον κάνουν ακόμα πιο? σκοτεινό. Κι αυτό έχει πετύχει

Jason Schwartzman (Τζέισον Σβάρτσμαν)
O Schwartzman διατηρεί μαλλιά και μούσια όλο το χρόνο, απλώς γιατί του πηγαίνουν, μερικοί άνθρωποι έχουν γεννηθεί για να είναι έτσι. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο Schwartzman.

Λάμπρος Παπαθανασίου

About totritomati