Home / Πολιτική / Οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε. – Στη Β΄ Πειραιά και στην περιφέρεια Αττικής ο Π. Λαφαζάνης

Οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε. – Στη Β΄ Πειραιά και στην περιφέρεια Αττικής ο Π. Λαφαζάνης

Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι είναι κυρίαρχη σε αυτά, η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα είναι υποψήφιος στη Β’ Πειραιά και στην περιφέρεια Αττικής.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α’ Αθήνας, είναι Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δεύτερη τη Μαρία Μπόλαρη. Ακολουθούν η Δέσποινα Σπανού και ο Δημήτρης Μπελαντής.

Στη Β’ Αθήνας υποψήφιοι στις πρώτες θέσεις, είναι ο Δημήτρης Στρατούλης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Ήσυχος, η Σόφη Παπαδογιάννη και ο Αντώνης Νταβανέλος.

Στην Α’ Πειραιά, ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Ζώης Μέλιος. Στη Β’ Πειραιά στη δεύτερη θέση, μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι ο Δημήτρης Τζανετάκος και ακολουθεί ο Σωτήρης Καρνέσης.

Στην περιφέρεια Αττικής, δεύτερη μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η Ραχήλ Μακρή που μετακινείται από την Κοζάνη και ακολουθεί ο Δημήτρης Πριμηκήρης.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης στις πρώτες θέσεις είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η Ιωάννα Γαϊτάνη. Στη Β’ Θεσσαλονίκης, η Ευαγγελία Αμανατίδου Πασχαλίδου και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα θα είναι ο Κώστας Λαπαβίτσας, στη Βοιωτία ο Γιάννης Στάθας, στην Κέρκυρα ο Σπύρος Σαμοΐλης, στην Καστοριά ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, στη Λέσβο ο Γιάννης Ζερδελής, στη Μεσσηνία ο Αθανάσιος Πετράκος, στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, και στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

About totritomati