Home / Ειδήσεις / ”Οι λύσεις δεν βρίσκονται στα συνθήματα, αλλά μόνο στους ανθρώπους”

”Οι λύσεις δεν βρίσκονται στα συνθήματα, αλλά μόνο στους ανθρώπους”

«Οι τελευταίες ιδεοληπτικές κουβέντες για την οικονομία που εκφράστηκαν από το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν πλέον καλυφθεί από την πραγματικότητα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στο συνέδριο για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ που διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε στη συνέχεια: «Τότε όμως γιατί δεν προχωράμε; Γιατί οι λύσεις δεν βρίσκονται στα συνθήματα. Οι λύσεις βρίσκονται μόνο στους ανθρώπους. Αν δεν βρεθούν στις θέσεις ευθύνης άνθρωποι που θα μπορούν να κάνουν τις λέξεις-πράξεις το δράμα της Ελλάδας θα συνεχίζεται».

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο «αγκάθι» του ασφαλιστικού τονίζοντας: «Ο κόσμος της παραγωγής πρέπει να είναι η έγνοια μας στο ασφαλιστικό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Τα ασφαλιστικά συστήματα δεν είναι μόνο για τις συντεχνίες, δεν είναι μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους και δεν είναι μόνο για τους συνταξιούχους. Είναι και γι’ αυτούς που δουλεύουν».

About m bonsu