Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Β΄ Εθνική / Νέα έρευνα για τη χειραγώγηση του Αχαρναϊκός – Καλλιθέα

Νέα έρευνα για τη χειραγώγηση του Αχαρναϊκός – Καλλιθέα

Σε ακρόαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κλήθηκαν οι Αχαρναϊκός, Καλλιθέα και Παναιγιάλειος σχετικά με την συμμετοχή του στη χειραγώγηση αγώνων τους.

Η Επιτροπή προχώρησε στην κίνηση αυτή μετά από τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης για την αναμέτρηση των δύο εξ αυτών μεταξύ τους, δηλαδή για την Αχαρναϊκός – Καλλιθέα αλλά και γενικότερα για ματς της ΠΑΕ του Αιγίου.

Μετά τα στοιχεία αυτά η Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα έρευνα για να συγκεντρωθούν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ:

– Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

πηγή sport fm

About m bonsu