Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Καμίνι το ΟΑΚΑ με Γαλατασαράι

Καμίνι το ΟΑΚΑ με Γαλατασαράι

H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται αύριο (Τετάρτη, 25/11, 19:00) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ για ακόμη μια αγωνιστική πρόκληση με αντίπαλο την Γαλατασαράι για το Eurocup.

Σ’ αυτή τη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση θα έχει στο πλευρό της τον τεράστιο κόσμο της. Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, λοιπόν, ότι η ζήτηση των εισιτηρίων είναι εντυπωσιακή και γι’ αυτό ευχαριστεί τους οπαδούς της. Ανακοινώνει, επίσης, ότι τα εισιτήρια των 5, των 50 και των 100 ευρώ εξαντλήθηκαν! Απομένουν εισιτήρια, που κοστίζουν 10 και 20 ευρώ.

Επειδή ενδέχεται αύριο (Τετάρτη) τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρή βροχόπτωση) αλλά και η κοσμοσυρροή να προκαλέσουν ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, καλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήρια, ηλεκτρονικά, μέσω του aekbc.gr και του δικτύου της viva. Όσοι επιλέξουν να τα προμηθευτούν στο γήπεδο καλό είναι να έλθουν πολύ νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί τυχόν καθυστέρηση.

Ακόμα και όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, παρακαλούνται να μην έλθουν στο γήπεδο τελευταία στιγμή, για να αποφευχθεί ταλαιπωρία στην είσοδο του γηπέδου, λόγω της λειτουργίας των τουρνικέ.

Η «Βασίλισσα» έχει ανάγκη όλους τους οπαδούς της. Η δύναμή τους θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για τη νίκη, που για την ομάδα μας θα είναι σημαντική, αφού οι βλέψεις της παραμένουν υψηλές και στην Ευρώπη.

ΑΕΚ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

H διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με την Γαλατασαράι, την Τετάρτη (25/11, 19:00), για το Eurocup συνεχίζεται.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 10, 20 €

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και τα socialmedia της ΑΕ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυo.

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Online από αυτή τη σελίδα.

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά τις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.

aek365.com

About gus_maverick