Home / Αθλητισμός / Επιτέλους η Μίλαν θύμισε…Μίλαν !

Επιτέλους η Μίλαν θύμισε…Μίλαν !

Φαίνεται πως ο νεαρός Τζανλουίτζι Ντοναρούμα φέρνει τύχη στη Μίλαν καθώς έχοντας τον για τρίτη φορά στη σύνθεση της κατάφερε να πάρει τρίτη σερί νίκη και μάλιστα μέσα στη Ρώμη επι της Λάτσιο με σκορ 3-1. Οι Μιλανέζοι είχαν να πετύχουν τρεις σερί νίκες εδώ και ενάμισι χρόνο και το έκαναν ενάντια σε μια αντίπαλο που είχε μόνο νίκες στην έδρα της φέτος, ενώ η τελευταία τους εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο είχε σημειωθεί το 2009 !

Οι ”Ροσονέρι”(που ξεκίνησαν με οκτώ Ιταλούς στην ενδεκάδα τους) άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Αντρέα Μπερτολάτσι να παίρνει το ριμπάουντ μετά απο ασταθή απόκρουση του Μαρκέτι. Στο 50′ λεπτό του αγώνα ο Άλεξ έχασε τις αισθήσεις του με το ιατρικό τιμ της ομάδος του να τον επαναφέρει άμεσα δίχως,ευτυχώς, να έχει κάτι σοβαρό αλλά να γίνεται αμέσως αλλάγή, με τον Μεξές να παίρνει τη θέση του. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ένα λεπτό μετά την είσοδο του διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του με κεφαλιά μετά απο φάουλ του Μποναβεντούρα. Ο Μποναβεντούρα έδωσε άλλη μια ασίστ στο 79′, βγάζοντας στην αντεπίθεση τον Κάρλος Μπάκα, ο οποίος αφού πέρασε και τον Μαρκέτι έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Κίσνα να σκοράρει στο 84′ και να γράφει το τελικό 1-3.

Η νίκη αυτή για τη Μίλαν ήταν πολύ σημαντική καθώς εκτός απο το να δώσει ψυχολογία στους παίκτες, δείχνει οτι η ομάδα αρχίζει και ανακάμπτει, μένοντας μόνο πέντε βαθμούς μακριά απο τις πρωτοπόρους Φιορεντίνα και Ίντερ.

 

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis