Home / Ειδήσεις / Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου στο Ισραήλ την Τρίτη

Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου στο Ισραήλ την Τρίτη

Επαφές με Νετανιάχου και Ρίβλιν

Αθήνα
Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει από τις 29 ώς τις 31 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έπειτα από πρόσκληση του ισραηλινού ομολόγου του, Ρεουβέν Ριβλίν.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου (09:30) ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον Ρ.Ρίβλιν και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Την ίδια ημέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00.

Στην συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Γιούλι Έντελσταϊν και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο πρόεδρος του Ισραήλ.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στις 10:00 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’. Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το Προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με την συνάντησή του στις 16:15 με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis