Home / Πολιτική / Δ. Κουτσούμπας: Η λύση βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Η λύση βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποψινή του ομιλία σε συγκέντρωση της ΚΝΕ στο Θησείο, ανέφερε ότι η λύση για τα καθημερινά αδιέξοδα που ζει η νεολαία βρίσκεται στην συμπόρευση με το ΚΚΕ στον δρόμο της αμφισβήτησης και της ανατροπής του σημερινού σάπιου συστήματος.

Είπε ότι οι πρόθυμοι, για κυβέρνηση συνεργασίας την επομένη των εκλογών, είναι πολλοί, αλλά ο σκοπός ένας που είναι η υλοποίηση του 3ου σκληρού μνημονίου. Επισήμανε τη θέση των βιομηχάνων, που – όπως είπε – ζητούν κυβέρνηση πλήρως στοιχημένη πίσω από τις επιδιώξεις του συμφωνηθέντος προγράμματος προσαρμογής, τονίζοντας ότι “αυτή ακριβώς η θέση συνοδεύει και τις τοποθετήσεις των βασικών κομμάτων του παλιού και νέου κατεστημένου”.

Πρόσθεσε, ότι απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων είναι τα αντιλαϊκά μέτρα και πρόσθεσε ότι “δικό τους εργαλείο και όργανο είναι και οι κυβερνήσεις. Τέτοια ήταν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που απέδειξε πολύ γρήγορα ότι όταν αποδέχεσαι σαν “ιερό και όσιο” τον καπιταλιστικό δρόμο και τις δεσμεύσεις της ΕΕ, τότε θα οδηγηθείς στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική με τους προηγούμενους, να υπογράφεις μνημόνια”.

About totritomati