Home / Lifestyle / Διάφορα κόλπα στο ανδρικό ντύσιμο για να δείχνεις μπρατσαράς!

Διάφορα κόλπα στο ανδρικό ντύσιμο για να δείχνεις μπρατσαράς!

Θέλεις να κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο γυμνασμένο από ότι είναι; Ακολούθησε τα έξυπνα τρικ ντυσίματος, που ακολουθούν, για να δείχνεις μπρατσαράς!

Είτε είσαι «φουσκωτός, είτε απλώς γυμνάζεσαι σίγουρα θέλεις να δείχνεις ότι ασχολείσαι με το σώμα σου! Οι γυναίκες το εκτιμούν ιδιαιτέρως, ενώ οι υπόλοιποι άντρες σε θεωρούν άξιο «αντίπαλο». Μήπως όμως τα ρούχα σου σε δείχνουν πιο λεπτό από ότι είσαι;

Μην αφήσεις κάτι τέτοιο να συμβεί! Δες εδώ με ποιους τρόπους θα τονίσεις το γυμνασμένο σώμα σου!

Στιλιστικές συμβουλές για να δείχνεις γυμνασμένους!

Πρόσεξε τις ραφές!

ntusimo-gia-gumnasmenous

Πάντα, πριν αγοράσεις μια μπλούζα δες που βρίσκεται η ραφή του μανικιού, σε σχέση με τους ώμους σου. Αν βρίσκεται κάτω από τους ώμους, ακουμπάει δηλαδή το μπράτσο, μην την προτιμήσεις. Μια τέτοια ραφή σε κάνει να φαίνεσαι σαν μην είσαι ικανός να «γεμίσεις» τη μπλούζα, άρα σε αδυνατίζει.

Αν οι ραφές ακουμπούν στους ώμους σου ή βρίσκονται λίγο πιο πάνω, τότε κάνουν την πλάτη και τα χέρια σου να φαίνονται πιο μεγάλα. Οι γυναίκες που θα σε προσέξουν, θα νομίζουν ότι είσαι τόσο τεράστιος, που δεν υπάρχει μπλούζα, που να σου κάνει.

Αναζήτησε την κατάλληλη εφαρμογή!

skinny-tshirt-men

Υπάρχει διαφορά από το κολλητό ανδρικό t-shirt από το skinny μπλουζάκι. Μία μπλούζα με καλή εφαρμογή κάνουν το στήθος και τους δικέφαλους σου να φαίνονται πολύ γυμνασμένα. Επέλεξε το μέγεθος που αγκαλιάζει τους ώμους και τα μπράτσα σου και όχι τον κορμό σου.

Επέλεξε στρατηγικά τη στάμπα της μπλούζας σου!

rige-andrikes-mplouzes

Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, οι ριγέ μπλούζες μπορούν να σε βοηθήσουν να φαίνεσαι πιο γυμνασμένος αν είναι οριζόντιες οι ρίγες. Αν είναι κάθετες σε δείχνουν πιο ψηλόλιγνο. Φαντάζομαι κατάλαβες τι σχέδιο θα προτιμήσεις!

Επίσης αν σου αρέσουν οι μπλούζες με τις διχρωμίες, επέλεξε κάποια με πιο σκούρο χρώμα στο πάνω μέρος, ώστε να φαίνεσαι πιο γραμμωμένος!

About gus_maverick