Home / Κόσμος / Για κίνδυνο ολοκληρωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία μίλησε ο Ποροσένκο

Για κίνδυνο ολοκληρωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία μίλησε ο Ποροσένκο

Για κίνδυνο ολοκληρωτικής εισβολής της Ρωσίας σε όλο το μήκος των συνόρων με την Ουκρανία έκανε λόγο ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, στο ετήσιο διάγγελμά του στη Βουλή της χώρας. Σημείωσε ακόμη ότι 9.000 Ρώσοι στρατιωτικοί βρίσκονται στο ουκρανικό έδαφος.

Για κίνδυνο ολοκληρωτικής εισβολής της Ρωσίας σε όλο το μήκος των συνόρων με την Ουκρανία έκανε λόγο ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, στο ετήσιο διάγγελμά του στη Βουλή της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή 9.000 Ρώσοι στρατιωτικοί βρίσκονται στο ουκρανικό έδαφος.

Η ομιλία έρχεται μία ημέρα μετά τη σημαντικότερη μάχη των τελευταίων μηνών για τον ουκρανικό στρατό, στη Μαργίνκα της επαρχίας του Ντονέτσκ, η οποία απειλεί με ολοκληρωτική κατάρρευση την εύθραυστη εκεχειρία των τελευταίων μηνών.

«Οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να είναι έτοιμες για επανάληψη της επίθεσης του εχθρού στην περιοχή του Ντονμπάς, ακόμη και για μια ολοκληρωτική εισβολή σε όλο το μήκος των ρωσοουκρανικών συνόρων. Πρέπει να είμαστε στ’ αλήθεια έτοιμοι γι’ αυτό», κατέληξε ο κ. Ποροσένκο.

 

 

 


Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/961649/gia-kinduno-oloklirotikis-eisbolis-tis-rosias-stin-oukrania-milise-o-porosenko

About admin