Home / Ειδήσεις / Αλ. Τσίπρας: Οι εκβιασμοί ηττήθηκαν, ο λαός θα γράψει ιστορία

Αλ. Τσίπρας: Οι εκβιασμοί ηττήθηκαν, ο λαός θα γράψει ιστορία

Με τη φράση «Οι εκβιασμοί ηττήθηκαν, ο λαός θα γράψει ιστορία», ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απευθύνοντας χαιρετισμό σε χιλιάδες συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, το βράδυ της Παρασκευής, εξέφρασε την βεβαιότητά του για την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητας στον ελληνικό λαό, τονίζοντας «ό, τι και να αποφασίσουμε την Κυριακή, τη Δευτέρα δεν θα έχουμε τίποτα να χωρίσουμε».

Σήμερα δεν διαμαρτυρόμαστε σήμερα γιορτάζει η δημοκρατία, η δημοκρατία είναι χαρά, είναι λύτρωση, είναι διέξοδος και σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως ό, τι και να ξημερώσει τη Δευτέρα, είμαστε νικητές. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει αυτό το πάθος, την αγωνία για ζωή, ελπίδα. Σήμερα γιορτάζουμε και τραγουδάμε για να ξεπεράσουμε τον φόβο και τους εκβιασμούς, είπε ο πρωθυπουργός ενώ απευθυνόμενος προς τους εταίρους, είπε ότι η Ευρώπη των αξιών δεν έχει σχέση με τελεσίγραφα .

Τώρα, είπε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, όλος ο κόσμος έχει στραμμένα τα μάτια σε εσάς, εδώ στην πλατεία Συντάγματος. Στον τόπο που γεννήθηκε η δημοκρατία. Δίνουμε μια ευκαιρία στη δημοκρατία να επιστρέψει στον τόπο που γεννήθηκε, είπε.

«Θα νικήσουμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας» κατέληξε ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι ένας λαός που πολεμά με όπλο το δίκιο, θα νικήσει.

πηγή απε μπε

About m bonsu