Home / Gossip / Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το μυθικό ποσό που θα δώσει στον Αλβάρο για το διαζύγιο

Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το μυθικό ποσό που θα δώσει στον Αλβάρο για το διαζύγιο

Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το μυθικό ποσό που θα δώσει στον Αλβάρο για το διαζύγιο [εικόνες]

Μπορεί ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση να βρισκόταν στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, όπου και πήρε μέρος, αλλά πολλά είναι τα δημοσιεύματα που σχολιάζουν ακόμη το διαζύγιό του με την Ελληνίδα κληρονόμο.

Με τους δύο να μένουν πλέον χωριστά, το γερμανικό site  Bunte.de, αναφέρει πως ο ίδιος είναι και πάλι ερωτευμένος, ενώ δεν αποκλείεται να δει τον λογαριασμό του να ανεβαίνει, μόλις βγει το διαζύγιο με την Ωνάση.

Μπορεί ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση να βρισκόταν στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, όπου και πήρε μέρος, αλλά πολλά είναι τα δημοσιεύματα που σχολιάζουν ακόμη το διαζύγιό του με την Ελληνίδα κληρονόμο.Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντόντα Μιράντα  διεκδικεί από τη χρυσή κληρονόμο το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 – δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου. Ωστόσο, εκείνος θα διεκδικήσει πολύ περισσότερα.

Τιερί Ρουσέλ: Ο χωρισμός ένωσε πατέρα-κόρη

Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση, Τιερί Ρουσέλ δεν είχε δει με καλό μάτι τον έρωτα της κόρης του με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο από την αρχή.

Τον χαρακτήριζε «αδίστακτο και σκληρό προικοθήρα» ωστόσο παρά τις έντονες αντιδράσεις του πατέρα της εκείνη τον παντρεύτηκε. Τότε οι σχέσεις πατέρα – κόρης κόπηκαν οριστικά.

«Αυτός θα σε καταστρέψει» φέρεται να της είχε πει ο πατέρας της.

Ωστόσο, μετά τον οριστικό χωρισμό της «χρυσής» κληρονόμου από τον Βραζιλιάνο ιππέα έγινε το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης από τη μητριά της Αθηνάς, την Γκαμπι, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί της.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αθηνά δεν είχε διακόψει ποτέ την επικοινωνία με τη μητριά και τα αδέλφια της.

Κάπως έτσι έγινε το πρώτο βήμα και ακολούθησε το δεύτερο, που ήταν το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ στην κόρη του.

Τα λόγια του πατέρα της ήταν ιδιαίτερα παρηγορητικά, χωρίς να της «χτυπήσει» λάθη του παρελθόντος ή να της υπενθυμίσει πως την είχε προειδοποιήσει.

H συμπεριφορά του λέγεται πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Αθηνά Ωνάση κι έτσι πατέρας και κόρη έχουν πλέον αποκαταστήσει την επικοινωνία τους, ενώ η συνάντηση είναι πλέον θέμα ημερών να γίνει και καθαρά διαδικαστικό θέμα.

 

About admin