Home / Ειδήσεις / Αθηνά & Αλβάρο: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος για τον οποίο χωρίζουν!

Αθηνά & Αλβάρο: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος για τον οποίο χωρίζουν!

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση ότι η Αθηνά Ωνάση κι ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ ως αιτία του χωρισμού φέρεται να είναι η απιστία από μεριάς του δεύτερου.

Την πληροφορία για την κρίση στο γάμο της Αθηνάς επιβεβαίωσε στον βετεράνο δημοσιογράφο και βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο, ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού, ο Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο του, υπάρχουν προβλήματα, αλλά ακόμα και οι ίδιοι εάν τελικά θα πάρουν διαζύγιο ή όχι.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, στο προφίλ του στο Facebook, είχε γράψει:

“Η Αθηνά και ο Αλβάρο εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο, νομίζω όμως ότι περνούν μια ψυχολογική κρίση. Δεν γνωρίζω αν οδηγήσει σε διαζύγιο. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν απάντηση”
Αυτό μου είπε τηλεφωνικά πριν λίγο ο κουμπάρος του γάμου τους Κύριος Κωνσταντίνος Κοτρονάκης, που ασχολούμενος με τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις του βρίσκεται μεταξύ Αθηνών και Λονδίνου. Ότι άλλο μάθω, σχετικά, θα σας το πω.”

Μάλιστα, τήρησε τη δέσμευσή του και επανήλθε το βράδυ με νεότερο post προσπαθώντας να ρίξει φως και να εξηγήσεις τους λόγους που το ζευγάρι έχει φτάσει στα όρια του χωρισμού:

“η Αθηνά Ωνάση κατέχεται
από τον φόβο του ξαφνικού θανάτου
—————————————————–
( θέλει να εξαφανιστούν οι καταραμένες ρίζες της )
Η Αθηνά Ωνάση κατέχεται από το σύνδρομο του “ξαφνικού θανάτου” ! Αυτό είναι το συμπέρασμα από το διήμερο ρεπορτάζ που έκανα τηλεφωνικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της. Ένα από αυτά μου είπε : Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους την κατάρα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.
Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο (από τον πρώτο του γάμο) η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει “Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”.
Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα. Και το τελευταίο : Ο Ντόντα είναι όχι μόνο ο πρώτος άντρας στη ζωή της, αλλά εδώ και 13 χρόνια, ο μοναδικός.”

Πηγή:Womenonly.gr

About Vassilis Batzis