Home / Ειδήσεις / Γέμισε Άγιους Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας για το 3ο Athens Santa Run

Γέμισε Άγιους Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας για το 3ο Athens Santa Run

Χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου

Σκοπός του Athens Santa Run είναι να βάλει τους πολίτες στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών προάγοντας ταυτόχρονα τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιείται και φέτος στο κέντρο της Αθήνας το 3ο Athens Santa Run, όπου εκατοντάδες δρομείς ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες τρέχουν τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς.

Περισσότερες από 1.000 είναι οι συμμετοχές, ενώ συγκινητική είναι και η συμμετοχή δεκάδων ατόμων με αναπηρία όπου ανάμεσά τους είναι και ο Παραολυμπιονίκης και πρόεδρος του συλλόγου “ΠΕΡΠΑΤΩ” Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, που ξεκίνησε στην κεφαλή του μαραθωνίου στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ελπίδας ενόψει των γιορτινών ημερών.

Οι δρομείς- Άγιοι Βασίληδες θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομήλιου) ενώ το event διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη και έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Σκοπός του Athens Santa Run είναι να βάλει τους πολίτες στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών προάγοντας ταυτόχρονα τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα διατεθούν στο Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

 

 

 

About Kostas Athanasoulis