Home / Ειδήσεις / «Όσοι συνδέουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, θέλουν να πλήξουν την κυβερνητική προσπάθεια»

«Όσοι συνδέουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, θέλουν να πλήξουν την κυβερνητική προσπάθεια»

Όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία κατήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με συνέντευξή της σήμερα στην ΕΡΤ 1. Η κ. Γεροβασίλη κατήγγειλε επίσης ότι κάποιοι επιχειρούν να πλήξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης σε αυτή την κρίσιμη φάση και παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με στόχο την επιστροφή τους στην εξουσία.

«Γίνεται μια προσπάθεια ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό δεν είναι ανεκτό από εμάς. Οι θέσεις μας για την τρομοκρατία είναι γνωστές, δεν θα απολογηθούμε γι’ αυτές και βεβαίως εδώ θίγονται και συγκεκριμένα πρόσωπα και υπολήψεις και ζωές. Γι’ αυτό δεν μπορεί να περιφέρονται ζωές στα κανάλια κατά τέτοιον τρόπο», είπε η Κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως ο κ. Λάμπρου έχει δώσει έναν αγώνα στη ζωή του υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που εκτίουν ποινές στις φυλακές και προφανώς έχει συνομιλήσει μαζί τους. «Αυτό, βεβαίως, δεν μπορεί να ποινικοποιείται και δεν μπορεί να περιγράφεται ως ?σχέση με την τρομοκρατία’», είπε.

Η κ. Γεροβασίλη κατήγγειλε επικίνδυνα παιχνίδια από κάποιους που θέλουν να πλήξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της χώρας. «Τώρα σε μια στιγμή ιδιαίτερη για τη χώρα και ιδιαίτερη για τη διαπραγματευτική μας προσπάθεια που γίνεται αυτόν τον καιρό και που ξέρουμε όλοι ότι είναι πάρα πολύ έντονη και καθοριστική. Υπάρχουν κάποιοι, λοιπόν, οι οποίοι θέλουν να πλήξουν και την προσπάθεια, αλλά και τη χώρα, προκειμένου οι ίδιοι να επιβληθούν ξανά στην εξουσία. Υπάρχουν τέτοια σενάρια σε κάποιους κύκλους», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως αυτό δεν είναι καινούργιο, έρχεται από παλιά και αυτά «είναι επικίνδυνα παιχνίδια, όχι γιατί κινδυνεύει και απειλείται ο ΣΥΡΙΖΑ ή η κυβέρνηση απ’ αυτά, αλλά γιατί απειλείται η ίδια η πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας».

 

 

About m bonsu