Home / Ειδήσεις / Χρυσοχοΐδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σε επτά μήνες ρίξατε τα τριπλάσια χημικά από όσα έπεσαν σε όλη τη διακυβέρνηση ΝΔ

Χρυσοχοΐδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σε επτά μήνες ρίξατε τα τριπλάσια χημικά από όσα έπεσαν σε όλη τη διακυβέρνηση ΝΔ

Τριπλάσια χημικά απ΄ όσα έχουν πέσει σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης από τη ΝΔ έως τώρα έπεσαν στις διαδηλώσεις το πρώτο επτάμηνο του 2019, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όπως ισχυρίζεται ο υπουργός  Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός απαντά στις κατηγορίες για υπέρμετρη χρήση βίας και χημικών από την αστυνομία στις διαδηλώσεις και ειδικότερα στα χθεσινά επεισόδια. 

Οπως ειδικότερα αναφέρει κατά το πρώτο επτάμηνο του 2019 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η αστυνομία χρησιμοποίησε 2.135 χημικά. Από τον Αύγουστο του 2019 έως σήμερα, σε διάστημα 14 μηνών δηλαδή, έγινε χρήση 778 δακρυγόνων και χημικών. Και προσθέτει ότι σε διπλάσιο χρόνο έγινε χρήση τριπλάσιων χημικών.

«Μας κουνάνε το δάχτυλο και γράφουν ψέματα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία», συνεχίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης για να καταλήξει: «Εμείς δουλεύουμε ώστε σε σύντομο μέλλον να μη χρειάζονται χημικά».

Πηγή

About ingr