Παρά την απότομη εμφάνιση κρουσμάτων στην Εύβοια και την αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων λόγω αυτών στην Χαλκίδα Ευβοίας το Σάββατο κάποιοι το έριξαν έξω.

Περιστατικά συνωστισμού σημειώθηκαν από νωρίς το απόγευμα σε αρκετά σημεία της Χαλκίδας.

Αρκετές φορές εχθές ομάδες νεαρών με skate απασχόλησαν την αστυνομία αφού συνωστίζονταν σε πλατείες με αποτέλεσμα αστυνομικοί να σπεύδουν και να κάνουν παρατηρήσεις ώστε να απομακρυνθούν.

Αργά το ίδιο βράδυ τα φαινόμενα συνωστισμού εντάθηκαν αφού από αρκετές πολυκατοικίες και οικίες έγιναν καταγγελίες για γείτονες που έκαναν πάρτι, οι οποίοι είχαν δυνατά μουσική κάνοντας και είχαν αρκετούς καλεσμένους. Μάλιστα σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, ένοικος δεν άνοιγε την πόρτα στην αστυνομία όταν έφθασαν στο σημείο.

Σε άλλη οδό επίσης Ρομά έκαναν γάμο μέχρι τα ξημερώματα με αποτέλεσμα η αστυνομία να πάει αρκετές φορές στο σημείο κάνοντας περιπολίες ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγω για πυροβολισμούς.

Στην Νέα Αρτάκη λίγο μετά τις 1 έναν μπαρ σύμφωνα με πληροφορίες ενώ φαινόταν κλειστό δεχόταν πελάτες και σέρβιρε ποτά κάτι που ενόχλησε αρκετά τους περίοικους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο