Home / Γυναίκα / Φωτογράφος γύρισε όλο τον κόσμο για να απαθανατίσει την ιδιαίτερη ομορφιά ανθρώπων με φυσικά κόκκινα μαλλιά -Απίθανο project

Φωτογράφος γύρισε όλο τον κόσμο για να απαθανατίσει την ιδιαίτερη ομορφιά ανθρώπων με φυσικά κόκκινα μαλλιά -Απίθανο project

Ένας Σκωτσέζος φωτογράφος ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 7 χρόνια προκειμένου να φωτογραφίσει ανθρώπους που έχουν φυσικά κόκκινα μαλλιά.

Oι φυσικοί κοκκινομάλληδες ανέρχονται μόλις στο 1-2% του παγκόσμιου πληθυσμού και ο φωτογράφος, που είναι ο ίδιος κοκκινομάλλης με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο project όταν το 2014 αποφάσισε να βρει τις ρίζες της οικογένειάς του.

Για επτά χρόνια, ο Κieran Dodds ταξίδεψε στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Μέση Ανατολή, εντόπισε ανθρώπους όλων των ηλικιών που είχαν κόκκινα μαλλιά και τους έκανε τα πιο όμορφα πορτρέτα. Στις φωτογραφίες αυτές κατάφερε να αποτυπώσει τη μοναδικότητα αυτών των ανθρώπων, αλλά παράλληλα και τη διαφορετικότητά τους. To φωτογραφικό project το ονόμασε «Gingers» και το έκανε κιόλας βιβλίο!

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του project στο Bovary.gr

Visit source site

About iefimerida