Home / Αθλητισμός / Φάντασμα κυνηγά Ουαλό παίκτη της Εθνικής Ράγκμπι!

Φάντασμα κυνηγά Ουαλό παίκτη της Εθνικής Ράγκμπι!

Η Εθνική ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα όμως έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ πιο τρομακτικό αντίπαλο: Συγκεκριμένα, ένα φάντασμα το οποίο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Oatlands Park του Σάρεϊ όπου μένει και η αποστολή της ομάδας.

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Νταν Λίντιέιτ, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του πως είδε την «Γκρι Κυρία». Σύμφωνα με τον μύθο, το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο από το συγκεκριμένο φάντασμα το οποίο διαπερνά τους ενοίκους του δωματίου 1313, αφήνοντάς τους μια αίσθηση ψύχρας.

Η υπόλοιπη ομάδα δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία του Νταν: «Όλοι γέλασαν στο άκουσμά του φαντάσματος και ο Νταν δεν είναι καθόλου χαρούμενος με αυτό, καθώς πραγματικά πιστεύει πως το έχει δει», δήλωσε μέλος της ομάδας.

«Είμαι σίγουρος ότι απλώς πρόκειται για κάποια φάρσα από τους συμπαίκτες του. Καμιά φορά κρύβονται στις ντουλάπες για να κάνουν πλάκα», εξήγησε ο επιθετικός Τζέιμς Κινγκ και συμπλήρωσε: «Ευτυχώς πάντως, εγώ δεν έχω δει κάποιο φάντασμα».

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/fadasma-kuniga-oualo-paikti-tis-ethnikis-ragkmpi/3113267

About basilis progressive